Nopolan koululle haetaan englannin kielen päätoimista tuntiopettajaa

Kunnalliselämä
Maija-Liisa Immonen
Kyyjärven kunta
Maija-Liisa Immonen
lontoon keskustaa.

Nopolan koululle haetaan englannin kielen päätoimista tuntiopettajaa

Nopolan koululle haetaan englannin kielen päätoimista tuntiopettajaa toistaiseksi 9.8.2021 lukien. Lukuvuonna 2021-2022 englannin opetusta on noin 18 viikkotuntia. Mahdollisuus saada lisää tunteja muista aineista tai erityistehtävistä.

Odotamme opettajalta hyviä tiimityö- ja ryhmänhallintataitoja, nykyaikaisten opetusmenetelmien ja -välineiden hallintaa sekä kehittävää työotetta.  Meiltä löydät motivoituneen, yhteistyökykyisen ja hyvinvoivan työyhteisön sekä uudet, puhtaat ja modernit vuonna 2018 valmistuneet opetustilat.

Kelpoisuusehdot ovat opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen nro 986/1998 mukaiset.

Palkkaus ja palvelusuhteen ehdot määräytyvät kunnallisen Ovtes:n mukaisesti. Tehtävään valitun on 30 päivän kuluessa valintapäätöksen tiedoksisaannista esitettävä lain 504/2002 mukainen rikosrekisteriote ja hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Tuntiopettajan tehtävää täytettäessä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa.

Hakuilmoitus on julkaistu Kuntarekry.fi sivulla, hakemukset sivuston kautta (www.kuntarekry.fi).  Hakuaika päättyy 10.5.2021 klo 10.00. Mahdolliset haastattelut hakijoille ovat keskiviikkona 12.5.2021 Kyyjärvellä.

 Lisätietojen antajat:

Rehtori Sanna Honkonen, sanna.honkonen@)edu.kyyjarvi.fi, p. 0444597047

Sivistysjohtaja Maija-Liisa Immonen, maija-liisa.immonen@kyyjarvi.fi

 

Jaa sosiaalisessa mediassa

Aihealueen yhteistyöyritykset