KyKy-Betset eteni 1-Sarjan Välieriin pudottamalla Nurmon Jymyn Puolivälierissä voitoin 2-0

Liikunta ja urheilu
06.04.2021
Kyyjärven Kyky ry
Marko Niskala

KyKy-Betset eteni 1-Sarjan Välieriin pudottamalla Nurmon Jymyn Puolivälierissä voitoin 2-0

Välierissä vastaan asettuu Lempo-Volley

1. Puolivälierä La 3.4. Jymy vs KyKy-Betset 0-3 (18-25)(21-25)(22-25)

Lauantaina Nurmossa käytiin tiukka vääntö jonka KyKy-Betset väänsi voitoksi. Nurmon riveistä puuttui hakkuri/yp paikalla pelannut Joel Itänen joka taisteli viikonlopun Puolustusvoimien vahvuudessa. Betonimiesten joukkue esiintyi liki täydellä rosterilla, vain Mika Mäntylä oli poissa herramies sopimuksen puitteissa. Ensimmäinen ottelu näytti suuntaa mihin on tähtäin laitettu. Keskittyminen kaikilla pelaajilla oli havaittavissa jo perjantain treeneissä. Tammikuun tiukka vääntö Jymyn kanssa oli hyvä muistutus sarjan tasaisuudesta. Hyvä asenne näkyi läpi ottelun, Jymy syötti ja hyökkäsi lujaa mutta saimme vastaanoton pidettyä kasassa ja verkkopelissä toimi hyökkäys ja torjunta. Mikko Väliahon johdolla joukkue syttyi hurjaan torjuntaan. Konkarin opit ja asenne tarttui kaikkiin. Petrusevics täräytti syöttöön jotain aivan hurjaa ja kokenut "Kapo" Alanenkin oli ihmeissään Jymyn vastaanotossa. Riittävän kovasti loppuun asti yrittänyt Jymy piti meidän keskittymisen kasassa sunnuntaillekin. 
1. Ottelun palkitut: KyKy-Betset: Ralfs Ozolins, Jymy: Oskar Bodman.

2. Puolivälierä Su 4.4. KyKy-Betset vs Jymy 3-0 (25-13)(25-13)(25-18)

Toinen koitos kotona alkoi Aivarsin pommituksella ja Väliahon Mikon ja Keskisen Roopen torjuntanäytöksillä. Jymyn miehistö taisteli sen minkä pystyi, mutta vaikeimmatkin pallot kaivettiin kapteeni Aningon esimerkillä lattian rajasta. Tekeminen oli joukkueella semmoista mikä lupaa hyvää ja kuumaa kevättä. 3-0 voiton eränumerot kertoo olennaisen eron joukkueiden välillä. Viikonlopun pelit oli näytös siitä mihin hyvä keskittyminen ja tahtotila antaa mahdollisuudet. Sarjan nopein ja ulottuvin vasuri passari Ozolins tekee vastustajan torjunnalle vaikeuksia. Kyllä Mannisen Veikan hymy oli muutaman kerran melko imelää kun tyhjiltä pääsi lataamaan. 2. Ottelun palkitut: KyKy-Betset: Illia Liunenko, Jymy: Tomi Mäki. Palkinnot jakoi Otteluisäntä Betsetin edustajana: Esa Kyrönlahti.

Välierissä vastaan asettuu Lempo-Volley. Taistelu jatkuu rakkaan vastustajan kanssa välierissä tulevana viikonloppuna. Lauantaina käydään Lempäälän Hakkarissa ja sunnuntaina finaalipaikka ratkotaan Kyy Yorkissa.

Välierät pelataan samalla kaavalla kuin Puolivälierätkin. Toinen Välierä ottelupari on TuTo vs Murikat,Kuortane.

KyKy-Betsetin Kotisivut: https://kyky-betset.sporttisaitti.com/

Ottelut Ja Sarjataulukko:
https://kyky-betset.sporttisaitti.com/ottelut-sarjataulukko/

Facebookissa KyKy-Betset Kyyjärvi ryhmä, Liity Ryhmään!
https://www.facebook.com/groups/kykybetsetkyyjarvi/

Linkki Lentopalloliiton Tulospalvelusivustolle

Ottelusarja pelataan kahdesta voitosta. Pelataan kaksi ottelua ja otteluvoittojen ollessa tasan 1-1, pelataan heti toisen osaottelun jälkeen ns. Kultainen erä (25p). Otteluparin Voittaja jatkaa 1-Sarjan Finaaliin ja hävinnyt lähtee Kesälomille!

Miesten 1-Sarjan Välierä Ottelut

Pv    Aika            Klo     Kotijoukkue    Vierasjoukkue   Tulos
La 10.4.2021 16:00 Lempo-Volley - KyKy-Betset  
Su 11.4.2021 16:00 KyKy-Betset - Lempo-Volley  
Su 11.4.2021 ??:?? KyKy-Betset - Lempo-Volley (Kultainen erä Tarvittaessa)

(2 Ottelua + Otteluvoittojen ollessa tasan, pelataan ns. Kultainen erä (25p). Voittaja jatkaa 1-Sarjan Finaaliin)

Linkki Tulospalvelusivustolle

Jaa sosiaalisessa mediassa

Aihealueen yhteistyöyritykset