EL tulossa vaikka mitä

Seniorit
27.04.2021
Eläkeliiton Kyyjärven yhdistys ry.
Tuula Härkönen
ranta

EL tulossa vaikka mitä

Lähdetään kevätretkelle, tavataan taiteillen lettujen kera, Kivitippuun, Jyväskylään....

Viimein ja vihdoin voinemme toteuttaa oikeaa toimintaa.

Kiitos että olette mukana yhdistyksessämme, olette maksaneet jäsenmaksun, vaikka korona onkin rajoittanut toimintaamme.
Sen kunniaksi tarjoamme kevätretken Pyhä-Häkin kansallispuistoon ke 12.toukokuuta. Saarijärven yhdistys on kutsunut seutukunnan yhdistykset ns.II-alueen eli meidät, Karstulan, Kannonkosken, Kivijärven ja Pylkönmäen.
Perillä pitäisi olla kello 10 eli lähdetään puoli yhdeksältä. Paikalla on kansallispuiston esittely, kahviauto (kahvi ja lettu+hillo 5€, makkaranpaistoa, arvontaa ja erimittaisia kierroksia tai istuskelua ja rupattelua raittiissa ilmassa.Nähdään ihmisiä!
Ilmoittaudu mahdollisimman pian Tuulalle 040 7251705 (soita tai laita viesti), viimeistään 7.5., jotta osaamme sopia oikean kokoisen auton.
-- Lähdetään "Essolta" ja ajetaan vanhaa tietä. Seuraa kuitenkin ilmoittelua. Jos lähdet tepastelemaan, varustaudu kumisaappailla tai vastaavilla. Pukeudu sään mukaan.

Toukosiunaus ke 19.5.klo 11 Kotikylänpuistossa ja kahvit kylätuvalla

Lettukestit on jouduttu siirtämään koronan ja kylmän sään takia, mutta toukokuun lopulla toteutetaan. Pidämme tilaisuuden , jonka tarkoituksena on saada aikaiseksi jotain näkyvää, näytettävää; luovaa, hauskaa, yllättävää - yhdessä metsäsalapoliisien kanssa! Saatte pikapuoliin ohjeet varustautumisesta. Ainakin voisitte ruveta keräämään tyhjeneviä muovipulloja (esim.WC-ankka, ketsuppi-...), muovipurkkeja....Lisätietoja myöhemmin! Huomio ti 25.5.klo 15 Paikka ???

KÄVELYKIPINÄ

Syksyllä sitten Hotelli Kivitippuun 29-31.10.2021

6.10. monipuolinen retki Jyväskylään
 

 

Jaa sosiaalisessa mediassa

Aihealueen yhteistyöyritykset