Meidän kaikkien näyttely - tule mukaan

Kulttuuri
05.05.2021
Eläkeliiton Kyyjärven yhdistys ry.
Tuula Härkönen

Meidän kaikkien näyttely - tule mukaan

"Itse tehty elämä" = on kutsu tekemään, esittelemään, osallistumaan: näyttely kirjastolla 14.6. - 8.7.2021

Näin keväisin olemme saaneet nauttia kansalaisopiston piirien tuotoksista,. Korona esti tänä vuonna näyttelyn. Mutta nyt haastammekin teidät kaikki tuomaan töitänne muiden nähtäväksi. Kaikenlaisia töitä, mahdollisimman erilaisia, monipuolisia: käsitöitä, askarteluja, piirroksia, maalauksia, valokuvia, kollaaseja...

Lisäksi on tarkoitus luoda yhteinen "teos" eli rakennetaan kirjaston viereen, eteen, taakse... teos / teosryhmä ...siis ulkotilaan.
Kutsumme teidät mukaan ti 25.5. klo 15 ehkä vanhankoulun puolelle / kirjaston pihalle (tarkennus myöhemmin). Tuo tullessasi materiaalia, ihan mitä vaan, mutta sen pitää kestää ulkotilassa. Organisoijana toimii Terttu Honkonen. Mukaan ovat lupautuneet Tanja ja metsäsalapoliisit!!!
On muuten tarjoiluakin!

Ns. Itetaide määritellään termillä "itse tehty elämä". Se on omaperäistä ja luovaa, kätevää ja kekseliästä. Sitä tehdään omassa arjessa, tekijät ovat itseoppineita. On veistoksia, maalauksia, piirroksia, käyttöesineitä, soittimia, keksintöjä. Eri materiaaleja ja teknikoita yhdistellään. Usein käytetään jäte- ja luonnonmateriaaleja, rautakauppa- ja kierrätystavaroita. Aiheet otetaan elämästä.
 

Seuraa ilmoittelua!

Jaa sosiaalisessa mediassa

Aihealueen yhteistyöyritykset