Mediamylläreiden kevätkokous

Tekniikka ja talous
30.05.2021
Kyyjärven Mediamyllärit ry
Aaro Toppinen
Riikka suorittaa arvonnan mylläreiden kevätkokouksessa

Mediamylläreiden kevätkokous

Lohivoileivillä ja kahvilla höystetty kevätkokous järjestettiin Kyyjärvi Camping -leirintäalueella ja tutustuttiin samalla uusiin yrittäjiin.

Kyyjärven mediamyllärit ry:n varsinainen kokous pidettiin torstaina 27.5.2021. Harmi sinällään, että Riikan ja Roopen lohivoileivistä pääsi tällä kertaa nauttimaan vain kourallinen yhdistyksen jäseniä. Seuraavassa kevätkokouskutsussa onkin isoilla tikkukirjaimilla tieto, ettei kokouksessa valita uusia hallituksen jäseniä tai toimihenkilöitä:). Se on syyskokouksen asia.

Kevätkokouksessa oli käsittelyssä sääntömääräiset asiat. Tilinpäätös ja toimintakertomus vahvistettiin ja myönnettiin vastuuvapaus. Tilintarkastajilla ei ollut huomautettavaa vaikka toiminta koronavuonna oli erittäin haastavaa. Muun muassa ensimmäistä kertaa 16 toimintavuoden aikana työntekijä jouduttiin lomauttamaan pidemmäksi ajaksi huhti-lokakuussa 2020. Vaikka valoa näkyy tunnellin päässä, niin koronan takia ja muutenkin on syytä olla tarkkana, ettei sieltä ole juna tulossa, totesi Hannu.

Muissa asioissa suoritettiin arvonta jäsenmaksun maksaneiden kesken. Kokoukseen mennessä jäsenmaksun oli maksanut lähes 90 henkilöä, mutta monella se on edelleen piirongin laatikossa odottamassa. Kannattaa maksaa. Riikka toimi onnettarena ja muut virallisina valvojina silmä tarkkana. 

Ykköspalkintona oli tällä kertaa 1 m2:n kokoinen suurkuvatuloste /-tulosteita tai tarroja oman valinnan mukaan ja lohdutuspalkintoina kahvia. Juhlamokkaa todennäköisesti. Palkinnoista voi sopia Veikon kanssa 044 459 7100.

1. palkinto Birgitta Tallila (eikä muuten taida olla ensimmäinen kerta kun BT pokkaa ykkösen:)

2. palinto Juhani Vertanen 3 pakettia kahvia

3. palinto Kaarina Korte 2 pakettia kahvia

Onnea voittajille ja kiitokset jäsenmaksun maksaneille. Arvontoja jatketaan kesän kuluessa.

 

Jaa sosiaalisessa mediassa

Aihealueen yhteistyöyritykset