Kyyjärvi Campingin poppoon kuulumisia

Vapaa-aika
26.05.2021
Kyyjärvi Camping Oy
Roope Walden
.

Kyyjärvi Campingin poppoon kuulumisia

Olemme nyt toukokuun ajan pusailleet leirintäaluetta kuntoon. Kiitos vielä kaikille talkoisiin osallistuneille! Pikkuhiljaa saamme kasattua Kyyjärven campinhelmen siihen kuntoon, että ovat päästään avaamaan ovet sitten isolla vaihteella.

Päärakennuksen kahvilan uusi tiski on lähes valmiina ja parhaillaan odottelemme, että saamme uudet jätskialtaat, jotta pääsemme hankkimaan tuvan täydeltä kylmiä kesäherkkuja. Keittiöön on tällä viikolla saapunut pizza-uuni, joten huikea pizzakesä on alkamaisillaan.  

Nettisivut on jo avattu www.kyyjarvicamping.fi. Tällä hetkellä otamme majoitusvarauksia vastaan kyyjarvicamping@gmail.com osoitteeseen.

Rantasaunan yhteydessä on huikean upea rantamökki, joka uudistetaan kesäkahvilaksi. Kahvikoneet jo odottelevat paikalleen pääsyä. Sisustussuunnittelu on käynnissä kuumimmillaan.

Kun saamme kahvilatoimintamme käynnistettyä, laitamme siitä tietoa isosti someen ja tietysti Nopolan sivuille. Seuraa touhuiluamme jo nyt instagramissa @kyyjarvicamping.

Kesän hienoin paikka auringossa avautuu ihan pian 😊 

ps. kesäkuun eka vkl järjestetään Rompetori kaikille aarteiden myyjille ja ostajille, pöydän hinta on kympin päivä ja varaukset whatsappiin 040 4122938. Campingille on saapunut hieno lava, lavalla tullaan järjestämään huikeita tapahtumia kesän aikana, ensimmäinen on 5.6. silloin estradilla loistava paikallinen yhtye, joka kantaa nimeä Välilyönti. 

terkuin Campingin poppoo

Jaa sosiaalisessa mediassa

Aihealueen yhteistyöyritykset