Tervetuloa tutustumaan näyttelyyn

Kulttuuri
Kyyjärven kunta
Maarit Ohranen

Tervetuloa tutustumaan näyttelyyn

(Juttua päivitetty 16.6.2021)
Kirjaston näyttelytilassa on esillä Meidän kaikkien näyttely 14.6. - 8.7.2021. Poiketkaahan katsomaan ja ihastumaan!

Kiitos ja kumarrus kaikille aktiivisille kuntalaisille, jotka olette tuoneet omia töitänne näytille. Näyttelystä muodostui hieno kooste, mitä kaikkea voikaan itse tehdä. Kyllä Kyyjärvellä osataan! 

Toivoimme saavamme näyttelyyn kaikenlaista itse tehtyä, kaikenikäisiltä kansalaisilta. Ja tämä toive toteutui. Näyttelytöissä on käytetty mukavasti erilaisia materiaaleja ja tekniikoita. Esillä käsitöitä, askarteluja, piirroksia, maalauksia, valokuvia, kollaasi ...

Tulisipa kivoja kuvia tähän juttuun liitettäväksi, mutta jätän tällä kertaa kuvat ottamatta. Tällaiset kädentaitotyöt ovat parhaillaan itse nähtynä ja koettuna paikan päällä. Joten poiketkaahan tupaan.

Näyttely avoinna kirjaston (Tuliharjuntie 43) aukioloaikoina 14.6. - 8.7.2021:

  • Ma klo 13 - 18
  • Ti klo 10 - 16
  • Ke klo 10 - 16
  • To klo 13 - 18

Tervetuloa!

(Näyttelyn järjestäjät: Eläkeliiton Kyyjärven yhdistys ja Kyyjärven kirjasto)

P.S. Juttu saikin ihanat lisäkuvat. Päiväkodin pienet taiteilijat ovat olleet ahkerina. Kirjaston näyttelytilan seinät ehtivät jo täytyyä, joten emme saaneet taideteoksia näytille kirjastoon. Mutta nautitaan taulujen tunnelmasta näin valokuvien välityksellä.

Kuvagalleriassa kuvia Taaperoiden (1-3 v.) kesätauluista ja Tenavien (4-6 v.) taideteoksista. Tenavien töistä  löydät tunturimaisemassa kukkia, perhosia ja mehiläisiä. 

 

 

 

Liitetiedostot
taaperot5.655.18 KB
taaperot6.640.52 KB

Jaa sosiaalisessa mediassa

Aihealueen yhteistyöyritykset