Aaro Toppinen elinvoimakoordinaattoriksi elokuun alusta

Kunnalliselämä
T. Pelkonen
Kyyjärven kunta
Leila Järvinen
Aaro Toppinen elinvoimakoordinaattoriksi.

Aaro Toppinen elinvoimakoordinaattoriksi elokuun alusta

Kunnassa on tehty Anu Oksasen työsuhteen päätyttyä sisäinen siirto. Aaro Toppinen on nimetty elinvoimakoordinaattoriksi ja hänen aikaisemmat IT-palvelun työt ostetaan jatkossa kuntien omistamalta Joki ICT yhtiöltä. Tällä muutoksella saamme tuplattua elinkeinoon käytettävän resursoinnin elokuun alusta alkaen.

Elinvoimakoordinaattorin tehtävänä on kehittää kunnan elinvoimaa. Elinvoimakoordinaattori on yrittäjien kumppani, kuntamarkkinoija – ja paljon muuta. Elinvoima syntyy mm. yhteisöllisyydestä, yrittäjä- ja järjestöyhteistyöstä, positiivisesta markkinoinnista, elinkeinopolitiikasta, asuin-, liiketila- ja teollisuustonttitarjonnasta.

Elinvoimakoordinaattori kehittää uusia palvelumuotoja, jotka tukevat alueen yritystoimintaa, luo sisältöjä digitaaliseen palvelutarjontaan, koordinoi mahdollisia kehittämishankkeita ja edistää kunnan yrittäjä- ja yhdistysyhteistyötä.

Elinvoimakoordinaattori levittää hyviä käytäntöjä, järjestää koulutusta, viestii aktiivisesti ja markkinoi kuntaa. Elinvoimakoordinaattori edustaa kuntaa seudullisissa / maakunnallisessa elinkeinoon liittyvässä hoidossa.

 

Toivon Aarolle rentouttavaa kesälomaa ja onnea elokuussa alkavaan uuteen pestiin!

 

 Ystävällisin terveisin,

  Tiina Pelkonen

Jaa sosiaalisessa mediassa

Aihealueen yhteistyöyritykset