Päiväkodin pikkuisten kesätervehdys

Lapset ja nuoret
21.06.2021
Varhaiskasvatus
Kyyjärven kunta
Essi Valtoaho

Päiväkodin pikkuisten kesätervehdys

Päiväkoti hiljenee kohta ja sekä lapset että aikuiset aloittavat kesäloman! Tässä pieni tervehdys kuvien kera Taaperoiden ja ryhmisläisten keväästä ja kesästä!

Nopolan päiväkodin pikkuiset 0-3 -vuotiaat ovat touhunneet monenlaista loppukevään ja alkukesän aikana! Olemme tehneet paljon retkiä lähiympäristöön, muun muassa metsään, satamaan, kirjastoon, kylälle, monnarille ja urheilukentälle. Olemme ulkoilleet paljon myös päiväkodin pihassa ja toimintapuistossa. Kesäkuussa käynnistyi päiväkodin kauan kaivattu piharemontti! Lapset ovat päässeet seuraamaan koko ajan pienenevältä ulkoilualeelta aidan takana työskenteleviä kaivinkoneita, traktoreita ja sora-autoja. Päiväkodin piha saa tekonurmipinnan, pienen asfalttialueen sekä muutaman uuden ulkoleikkivälineen. Näistä mainittakoon lasten toivoma hämähäkkikeinu! Aitojen ulkopuolelle on istutettu muutamia puita ja nyt myös pihan keskelle saadaan ihania istutuksia. Jännityksellä odotamme, miltä piha näyttää, kun elokuussa päiväkoti taas avaa ovensa muutaman viikon sulun jälkeen!

Myös sisällä on ollut monenlaista puuhaa. On pelailtu, askarreltu, musisoitu, luettu kirjoja, leivottu, juhlittu, käyty jumppasalilla ja vaikka ja mitä! Kevään ja kesän tähtihetkiä ovat olleet muun muassa vappunaamiaiset, eväsretket, kesäjuhlat kakkuineen, vesileikit monnarin takapihalla, aarrejahti, ötökkäjahti vanhan koulun pihassa... Alhaalta näette kuvakollaaseja pienten touhuista, käykäähän kurkkaamassa! :)

Ihanaa kesää ihan jokaiselle!

Toivottaa Nopolan päiväkodin lapset ja aikuiset

Jaa sosiaalisessa mediassa

Aihealueen yhteistyöyritykset