Harsunkankaan lähiliikuntapaikan kehittäminen

Liikunta ja urheilu
23.06.2021
Kyyjärven Kyky ry
Tanja Kyrönlahti

Harsunkankaan lähiliikuntapaikan kehittäminen

Harsunkangas virkistyspaikkana on Kyyjärvelle merkittävä lähiliikunta-alue, joka palvelee myös koko seutukuntaa. Mitä hankeelle kuuluu ja mitä tapahtuu seuraavaksi?

Harsunkankaan kuntoilu- ja virkistysalueella pidennetään valaistua pururataa. Lisävalaistuksen tuominen lisää alueen käyttömahdollisuuksia kaikkina vuodenaikoina. Työt on tarkoitus aloittaa alueella lähiviikkojen aikana. Tiedotan tästä päivästä/ajasta tarkemmin!

Tämän lisäksi Harsunkankaalla oleva polku, jota kutsutaan "pyöreän suon lenkiksi" tai "vanha vitonen" tullaan merkitsemään. Tätä sanotaan värikoodilla opastamiseksi. Merkkaaminen tapahtuu maalitäplällä, joka ei vahingoita  puuta. Samaa merkkaamis tapaa käytetään kansallispuistoissa. 

Kaksi vuotta sitten rakennetut kuntoportaat on hyvä käsitellä puuöljyllä. Käyttäjäpalautteiden perusteella askelmien havaittavuutta pyritään lisäämään käsittelemällä reunalauta eri värillä ja siten tuomaan portaiden turvallisuutta paremmaksi. Tämä tullaan tekemään talkoovoimin juhannuksen jälkeen. 

 

Lisätietoja: Kyyjärven Kunta/Harsunkankaan kehittäminen - hanketyöntekijä Tanja Kyrönlahti p. 040 5167 366

Jaa sosiaalisessa mediassa

Aihealueen yhteistyöyritykset