14 kiitosta Kylätuvalle!

Merkkipäivät
Tiina Pelkonen
Kyyjärven kunta
Leila Järvinen
Onnittelukukkia.
Onnittelukukkia.
Lettutaikinan valmistelua.
Lettutaikinan valmistelua.
Kylätuvan naiset.
Kylätuvan naiset.
Kylätuvan kuva vuodelta 2007.
Kylätuvan kuva vuodelta 2007.

14 kiitosta Kylätuvalle!

Kylätuvan naisten tekemä vapaaehtoistyö on arvokasta ja tärkeää. Kylätupa on koko kylän yhteisöllinen kahvila, missä pääsee vaihtamaan kuulumisia.

Kylätuvan puuhanaisten jutustelua kuunnellessa ei voinut kuin ihastella: ”Kylätuvalla pitää muistaa jättää omat huolet ja murheet taka-alalle ja keskittyä kuuntelemaan asiakkaita ja antamaan heille toivoa ja uskoa tulevaisuuteen.” Sain nauttia heidän kanssaan jäätelöhetken lettutaikinavalmistelujen lomassa.

Kuvissa kuva vuodelta 2007, milloin Kylätupa sai alkunsa. Valitettavasti kuvan henkilöt eivät kaikki enää ole elossa, mutta varmasti meidän jokaisen sydämissämme. Kylätuvassa on nautittu monet lettukestit, hernekeitot ja puurot. Vuonna 2009 Kylätupa valittiin vuoden kyyjärvisenä tekona.

Kylätuvan keräämillä lahjoituksilla on saatu paljon hyvää aikaa vauvoista vaariin. He ovat arkisia hyväntekijöitä, jotka eivät pidä itsestään meteliä. He tekevät pyyteetöntä vapaaehtoistyötä ja ajattelevat aina ensin muita. Sellaisia ne meidän Kylätuvan naiset ovat, suuri sydämisiä.

 

Tänään kylätuvan naiset pitää lettukestit ja paistaa makkaraa koko päivän ajan.

Muistakaahan käydä rupattelemassa Kylätuvalla! Sieltä saa aina hyvän mielen ja hymyn kasvoille!

 

Viikonloppu ei voisi paremmalla tunnelmalla alkaa.

Mukavaa viikonloppua kaikille ja erityiskiitokset Kylätuvalle,

Tiina Pelkonen

Jaa sosiaalisessa mediassa

Aihealueen yhteistyöyritykset