Vilkaisepa tulevaa ti 27.7.klo 12.30 KESÄPÄIVÄ

Seniorit
11.06.2021
SPR
Eläkeliiton Kyyjärven yhdistys ry.
Tuula Härkönen
Kultahelokki

Vilkaisepa tulevaa ti 27.7.klo 12.30 KESÄPÄIVÄ

SPR-ystäväpalvelu ja EL-apuset toivottavat ikäihmiset tervetulleiksi leirintäalueelle 27.7. klo12.30.

Vapaaehtoistoiminta lieventää yksinäisyyttä, lisää osallisuutta ja vaikutusmahdollisuuksi sekä tukee arvokasta vanhuutta -- toki myös nuorempia avun ja tuen tarpeessa olevia.
SPR:n ystäväpalvelu ja EL:n Kyyjärven yhdistyksen apuset tapasivat 3.6. Kummankin  vapaaehtoistoiminnalla on samanlainen tavoite ja samat toimintatavat, joten tuntui järkevältä tehdä yhteistyötä. Tilaisuudessa oli mukana Anu Hälve SPRl:stä. Hänen avullaan järjestämme tuon kesäpäivän leirintäalueella heinäkuun lopulla. Kyyti on hommattu - lähtö Kivirannasta klo 12, takaisin n.klo 14 -  , on ohjelmaa, tarjoilua ja mukavaa yhdessäoloa. Avaa ja tutustu tarkemmin ilmoitukseen. Muistuttelen kesän aikana.

Lapset, lapsenlapset, ystävät, naapurit kertokaa, muistuttakaa omaisianne, tuttujanne tästä tilaisuudesta,  siis ti 27.7. Tiedättekö, bussiin mahtuu 50!!!

Huomio, EL:n vapaaehtoistoiminta tarjoaa digitukea eli meitä on kolme, jotka olemme valmiit auttamaan yksinkertaisissa asioissa, jos haluatte oppia käyttämään tietokonetta, älykännykkää... Ota yhteyttä: opetellaan yhdessä, kerrataan, kokeillaan ... ihan hitaasti! Terveisin Eliisa H, Marja-Liisa P ja Tuula H

Liitetiedostot

Jaa sosiaalisessa mediassa

Aihealueen yhteistyöyritykset