Kyyjärvi Camping Grand Opening

Vapaa-aika
04.06.2021
Kyyjärvi Camping Oy
Roope Walden
.

Kyyjärvi Camping Grand Opening

Kyyjärvi Camping Jammaa & Soi – avajaistapahtuma tulevana viikonloppuna

Kyyjärvi Camping on touhukkaasti valmistautunut tulevaan kesään ja ennen kaikkea tulevaan viikonloppuun. Campingillä on Rompetori lauantaina ja sunnuntaina 5.-6.6. klo 9-15.

Myös tulevana lauantaina tehdään historiaa – Campingin oma Jammaa & Soi -stage aukeaa, kun lauantaina klo 18 pääsemme jammailemaan paikallisen yhtyeen Välilyönti tahdissa. Liput 5 euroa.

Meillä on muitakin uutisia, nimittäin päärakennus on muuttanut ulkomuotoaan. Päärakennuksesta avautuu ihan mielettömän hieno 150 neliöinen kesäterassi – kaikki kiitos siitä kuuluu todellisille ammattilaisille, jotka ovat tehneet määrätietoisesti pitkää päivää.

Lauantaiksi on luvattu hellettä, ja mikäs sen mukavampaa nauttia helteisestä kesäpäivästä terassilla siemaillen virvokkeita. Ja jos mieli tekee niin olusenkin saat meiltä tilattua. Lauantaina meidän pizzauunista lingotaan pizzaa ulos klo 15 alkaen.

Toukokuun aikana on puuhailtu kaikenlaista hartiavoimin, hymy huulilla. Meitä on ollut auttamassa niin moni – nöyrät kiitokset kaikille!

Viikonloppuna etsitään aarteita sekä jammaillaan yhdessä – tervetuloa!

Terveisin Campingin poppoo

ps. Olemme varautuneet vallitsevaan pandemiatilanteeseen, huolehditaan jokainen osaltamme turvaväleistä. Saavuthan paikalle oireettomana. Henkilökunta huolehtii mahdollisimman turvallisista puitteista, ja käyttää myös itse kasvomaskeja. Asiakaspaikat ovat sijoitettu väljästi ja toimimme valtioneuvoston sääntöjen mukaisesti.

Jaa sosiaalisessa mediassa

Aihealueen yhteistyöyritykset