Naisten lentopallomaajoukkue rantautui Kyyjärvelle

Liikunta ja urheilu
26.07.2021
Kyyjärven Mediamyllärit ry
Aaro Toppinen

Naisten lentopallomaajoukkue rantautui Kyyjärvelle

Suomen naisten lentopallomaajoukkue saapui harjoitusleirille Kyyjärvelle maanantaina 26.7.2021. Joukkue viimeistelee kuntoaan elokuussa pelattavaa EM-turnausta varten.

Leiri päättyy perjantaina, joten maajoukkueen pelureita näkyy salilla ja Kyyjärven katukuvassa koko viikon ajan. Joukkue kokoontui Betset Oy:n tiloihin lounaalle ennen illan ensimmäisiä harjoituksia. Joukkueen toivottivat tervetulleeksi lentopalloliiton toimitusjohtaja Olli-Pekka Karjalainen ja Betset Oy:n puolesta hallituksen puheenjohtaja Hannu Löytönen. Karjalainen kertoi muun muassa koronan aiheuttamista taloudellisista haasteista, mutta totesi samalla, että edustusjoukkueiden eteen on pyritty tekemään kaikki mahdollinen. Myös hyvät yhteistyökumppanit ovat ensiarvoisen tärkeitä.

Lentopallomaajoukkue majoittuu viime vuoden tapaan Sahapakalla ja harjoittelee liikuntasallilla. Harjoitusohjelma on tiukkaa tekemistä, mutta KyKy ja myllärit yhteistyökumppaneineen järjestävät hieman kevennystä viikon aikana. Euroopan mestaruus ratkaistaan jossain muualla, mutta Kyyjärvellä ratkaistaan viikon aikana ainakin yksi joukkuemestaruus! 

Tervetuloa ja pysykää kanavalla.

Lisätietoa EM-turnauksesta löytyy lentopalloliiton sivulta tästä linkistä.

 

Jaa sosiaalisessa mediassa

Aihealueen yhteistyöyritykset