Kyypartion koloillat alkoivat

Lapset ja nuoret
31.08.2021
Kyypartio ry
Tiina Lampinen

Kyypartion koloillat alkoivat

Kyypartion syksyn koloillat alkoivat 30.8. Harry Potter -pakohuonepelillä

Kyypartiolaiset kokoontuivat lippukunnan yhteiseen aloitukseen maanantaina klo 18. Aluksi katsoimme, ketkä kaikki olivat saapuneet paikalle, ja että millaisia laumoja ja joukkueita saamme koloiltoihin. 

 

Tämän jälkeen Marjaana kertoi meille salaisuuden: meidän tulisi etsiä viisasten kivi, jonka tiedätte-kai-kuka yrittää myös löytää. Aluksi piilouduimme näkymättömyysviittojen alle, jottei meitä nähtäisi. Matkan varrella eteemme tuli useita pulmia ratkaistavaksi: avaimen löytäminen, shakkilaudan ratkaiseminen ja oikean juoman löytäminen vihjeiden avulla. Mikään pulmista ei jäänyt ratkaisematta. Viimein olimme kolon ovella, vaan kololla odotti pulmista suurin: lukittu arkku, numerolukolla toimiva avainsäilö, ja erilaisia vihjeitä ympäri koloa. Hetken pohdinnan jälkeen vihjeet selvitettiin, ja arkusta paljastui viisasten kiven lisäksi myös Bertie Bottin joka maun rakeita! 

 

Varsinaiset koloillat siis alkavat maanantaina 6.9. klo 17-18 pienet sudenpennut (akelat Aino-Kaisa ja Marjaana) ja klo 18-19 isot sudenpennut (akelana Tiina). Seikkailijat kokoontuvat perjantaisin klo 18-19 (sampona Reijo). Kaikkiin ryhmiin mahtuu vielä, tervetuloa mukaan! Jos oma ryhmä mietityttää, ole rohkeasti yhteydessä kehen tahansa partioaikuiseen.

 

Ps. Alkuperäinen idea pakohuonepelistä löytyy täältä: http://openideat.blogspot.com/2021/04/lattialuukun-lapi-harry-potter.html?m=1

Jaa sosiaalisessa mediassa

Aihealueen yhteistyöyritykset