Naisten lentopallon EM-kisat lähestyy

Liikunta ja urheilu
Kyyjärven Mediamyllärit ry
Aaro Toppinen

Naisten lentopallon EM-kisat lähestyy

Kyyjärvellä viimeistelyleiriä heinäkuussa pitänyt naisten lentopallomaajoukkue on matkalla EM-kisoihin Romaniaan - ei sentään Hannun Ferkulla vaan ihan muilla kyydeillä. Avausottelu Ruotsia vastaan 19.8.

Ennen EM-kisoja Suomi pelaa kolme maaottelua Ranskaa vastaan, huomenna perjantaina 13.8 ja sitten lauantaina ja sunnuntaina. Otteluraportit ja linkit Facebook-lähetyksiin löydät Lentopalloliiton sivulta tästä linkistä. Kyyjärven viimeistelyleirillä maajoukkue nappasi jo Kyky-Betsetin sponsoreiden päänahan voittamalla 20-pennin pajatson mestaruuden. Toivottavasti mitalisade jatkuu EM-kisoissa.

Kyyjärven leirillä oli parina päivänä mukana Ylen Urheilutoimituksesta Petri Sjöblom ja kuvaajana Jani Mattsson. Kuva- ja videomateriaalia kertyi kuulemma lähes dokumentin verran ja tuotoksia päästään näkemään jo ensi sunnuntain Urheiluruudussa. Lisää on luvassa joko keskiviikkona tai torstaina, mutta kuitenkin Suomen avausottelun tietämillä Ruotsia vastaan 19.8. Kuvauksia sivusta seuranneena on mielenkiintoista nähdä mitä varsinaisiin tarinoihin on jäänyt mukaan, totutusta poikkeavaa kuitenkin. Petrin heinäpaalit saivat kyytiä, mutta miten kävi myllynkiven kanssa Sahapakan pihassa.

Pajatsokisasta oma on juttunsa ja Kykyn yleisurheilujuttuun on lisätty kuvia kentältä palkintojenjaosta, jossa maajoukkue oli mukana. Tässä jutussa kuvamateriaalia Sahapakalta ja Betsetiltä Kauramaalta.

Peukut pystyyn ja onnea kisoihin!

 

 

  

Jaa sosiaalisessa mediassa

Aihealueen yhteistyöyritykset