Tourd de Kyyjärvi = Kyyjärven ympäripyöräily su 8.8.2021

Liikunta ja urheilu
02.08.2021
Kyyjärven Kyky ry
Tanja Kyrönlahti

Tourd de Kyyjärvi = Kyyjärven ympäripyöräily su 8.8.2021

Kyyjärven ympäripyöräily tapahtuma järjestetään osana Kyyjärvi - Perho pyöräilykisaa. Koko kesän poljettavan ottelun viimeinen ajopäivä on siis sunnuntaina 8.8.

Sunnuntaina 8.8. on vielä hyvä mahdollisuus kartuttaa ajokilometrejä Kyyjärvi - Perho väliseen pyöräilykisaan. Kyyjärven ympäripyöräily ei varsinaisesti ole kisa vaan tapahtuma, jossa on tarkoitus nauttia maalaismaisemista ja luontoliikunnasta pyöräillen.

Yhteislähtöä ei järjestetä. Startataan matkaan kello 10-12 välisenä aikana. Ja kun olet lähdössä pyöräilemään omaa matkaasi, ilmoita osallistumisesi numeroon: 0405167366 / Tanja.

Ajettava reitti: Tuliharjuntie - Pölkintie - Ohramäentie - Kumpulantie - Sininentie/Kantatie 77 - Jyväskyläntie/Valtatie 13 (tai Pietari Brahentie) - Honkalehdontie. Tästä reitistä kuva liitteenä. Noudatetaan liikennesääntöjä sekä yleistä varovaisuutta. Kaikilla pyöräilijöillä tulee olla pyöräilyyn soveltuva kypärä. Turvallisia ajokilometrejä kaikille!

Reitin pituus: noin 35 kilometriä.

HOX!! Matkan varrella ei ole huoltopisteitä. Huolehdithan riittävästä energiansaannista/juomasta, jota matkalla tarvitset. Reitille on varattu kiertämään huolto-auto, mikäli tarvetta. 

Kaikkien tapahtumaan osallistuneiden kesken arvotaan (su 8.8. klo 15) 2 kpl Paletin lahjakortteja (arvo á 20 €). 

Kyyjärven ympäripyöräily tapahtuman järjestää Kyyjärven Kunta ja Tanja Kyrönlahti. Polkemassa mukana Kyyjärven Kyky. 

Osallistujat ovat vakuutettuja Kyyjärven kunnan puolesta. 

Jaa sosiaalisessa mediassa

Aihealueen yhteistyöyritykset