Rumilus remonttiin - mainospaikat tarjolla

Työ ja yrittäminen
05.08.2021
Kyyjärven kunta
Aaro Toppinen
mainostaulu kaipaa remonttia.

Rumilus remonttiin - mainospaikat tarjolla

Huippuhieno päiväkodin piha, siisti jalkapallon nurmikenttä ja uudenkarhea koulu - siinä sitä on silmänruokaa Kokkolantiellä liikkuville ja mahdollista uutta kotipaikkaa etsiville.

Mutta onhan siinä sitten pallokentän reunalla kunnostusta kaipaava mainostaulu yleisilmettä pilaamassa. Kunnan omistukseen aikanaan siirtynyt 20-metrinen mainostaulu Kokkolantien varressa on vuosien saatossa ränsistynyt pahasti. Elokuun aikana taulu saa kuitenkin uuden ilmeen ja toivottavasti täyttyy Kyyjärvellä toimivien yritysten logoilla.

Taulun keskivaiheille molemmin puolin tulee kunnan oma mainos, jolla on kokoa hulppeat 6 x 3 metriä. Kunnan mainoksen ympärille varataan yrityksille 3 x 1 metrin mainospaikkoja taulu täyteen eli 12 kpl puolelleen. Yritys voi varata paikan joko pelkästään taulun toiselta puolen tai vaikka molemmin puolin. Ensin tarjotaan mainospaikkoja Kyyjärvellä toimiville yrityksille, mutta jos taulu ei sattuisi täyttymään, niin sitten muille. Perholaiset ainakin käy jo kuumana!

Kunnan talousarviossa ei tälle vuodelle ole varattu määrärahaa taulun remonttiin, joten kulut katetaan kunnan perimällä edullisella mainospaikkamaksulla. Aikamoisen alkuräjähdyksen projektille antoi Taipaleen Teräs Oy, joka pitää huolen siitä ettei ainakaan tausta ole kuvan näköinen vielä vuosikymmentenkään päästä. Yhtenäisen ilmeen säilyttämiseksi myllärit tulostaa kyltit ja asentaa ne paikoilleen - edullisesti nekin. Projekti on tarkoitus toteuttaa mahdollisimman kivuttomasti yrittäjien näkökulmasta ja pelkkä YES riittää, jos olette samaa mieltä.

Mainosluonnos on olemassa, mutta sitä ei vielä tässä vaiheessa julkaista nettiin. Käy tutustumassa, kysy lisää ja varaa paikkasi maanantaista eteenpäin.

Kyyjärven kunta
Aaro Toppinen
044 459 7020

Jaa sosiaalisessa mediassa

Aihealueen yhteistyöyritykset