Valtakunnalliset yrittäjäpäivät Jyväskylässä 24.-25.9.

Työ ja yrittäminen
Kyyjärven kunta
Aaro Toppinen

Valtakunnalliset yrittäjäpäivät Jyväskylässä 24.-25.9.

Ilmoittaudu mukaan 10.9.2021 menessä ja hyödynnä Keski-Suomen oma lippuhinta!

Valtakunnalliset Yrittäjäpäivät järjestetään tänä vuonna Jyväskylässä 24.-25.9.2021. Yrittäjäpäivien kattaus on tuttuun tapaan mittava ja monipuolinen kuten liitteenä olevasta ohjelmasta ilmenee. Tapahtuman tervetulosanat lausuu Suomen Yrittäjät ry:n puheenjohtaja Petri Salminen ja Jyväskylän kaupungin terveiset tuo kaupunginjohtaja Timo Koivisto.

Puhujina tapahtumassa ovat mm. Suomen jalkapallomaajoukkueen päävalmentaja Markku "Rike" Kanerva, Doodsoneista ja Rabbit Films:n taustalta tuttu Jarno Laasala sekä tunnejohtamisen pioneeri Camilla Tuominen. Yrittäjäpäivien keskeinen viesti vaikean koronakauden jälkeen on - Pökköä pesään ja Lisää löylyä! Perjantain juontajana toimii TV:n urheilutoimituksesta tuttu Mervi Kallio ja lauantain gaala-illassa Arja Koriseva, oman alansa huippuosaajia hekin.

Tapahtuma järjestetään terveysturvallisesti viranomaisten ohjeita noudattaen. Mikäli tapahtuma joudutaan peruuttamaan, ennakkoon suoritetut osallistumismaksut palautetaan tai ne voi halutessaan siirtää vuoden 2022 Tampereen tapahtumaan.

Valtakunnallisesta Yrittäjäpäivien uutiskirjeestä löydät lisätietoa tapahtumasta ja linkin lippujen hankkimiseen.
Tässä linkki ja huomioi, että uutiskirjeessä on Keski-Suomen hinta.

Jaa sosiaalisessa mediassa

Aihealueen yhteistyöyritykset