Harsunkankaan hanke tiedottaa: Työmaa-alue!

Vapaa-aika
20.08.2021
Kyyjärven Kyky ry
Tanja Kyrönlahti

Harsunkankaan hanke tiedottaa: Työmaa-alue!

Uusi päivitys 20.8.2021
Päivitettyä 16.8.2021
Päivitettyä 10.8.2021

Ma 9.8.2021 käynnistyy konetyöt Harsunkankaan kehittämishankkeen tiimoilta. 

Konetyöt käsittävät latu-uran pohjatöitä: rajoittuvat pulkkamäen - hiihtostadionin väliselle alueelle, valaisinpylväiden pystytystä sekä maakaapelin kaivuutyötä. 

** 16.8. Harsunkankaan kehittämishanke etenee maastotöiden merkeissä. Alueelle tarkoitetut valaisinpylväät (50 kpl) on asennettu. Ne tarvitsevat vielä haruksen/pönkän, jotka asennetaan heti, kun pönkkäpuut saapuvat tontille (arvio viikko 33). Latu-uran pohjatöitä on tehty pulkkamäen läheisyydessä. Sinne on tarkoitus ajattaa kivituhkaa, jolla saadaan pohjaa tasoitettua riittävästi. Alalenkin varrelta poistetaan konetöinä kantoja (latukoneen edestä). Maakaapelin kaivuutyöt myös pääsevät tämän viikon 33 kuluessa alkamaan. 

*** 20.8.Harsunkankaalla maanrakentamisen osalta työt alkavat olemaan loppusuoralla. Myös valaisinpylväiden harukset, pönkät ja koukut on asennettu. Maakaapeli on vedetty. Seuraavana vaiheena on uuden sähköpääkaapin asentaminen sekä lankojen veto valaisinpylväille sekä lamppujen asennus. Laavun luokse on ajettu puunrungot, jotka on poistettu latualueelta. Laavun parkkialueelle on pystytetty kaksi valaisinpylvästä sekä tehty varaus kuntoportaiden valaistukselle (kuntoportaiden valaistus toteutetaan myöhemmin). 

Lisätty myös muutama kuva työmaan edetessä.

Konetyöt ajoitetaan päivä-aikaan.

Talkootyötä on tulossa latu-uran pohjatöiden tasoitukseen, reitiltä raivattujen puiden pilkkomiseen laavulle ym. Näistä ilmoitan kun ajankohtaista!

Alueella liikkujia pyydetään noudattamaan varovaisuutta!

Kyyjärven Kunta / Harsunkankaan kehittämishanke / Tanja Kyrönlahti p. 0405167366

Jaa sosiaalisessa mediassa

Aihealueen yhteistyöyritykset