Kansalaisopiston kursseille ilmoittautuminen on alkanut

Vapaa-aika
23.08.2021
Karstulan kansalaisopisto
Maarit Ohranen
Ohjelmalehti.

Kansalaisopiston kursseille ilmoittautuminen on alkanut

Karstulan kansalaisopiston ohjelmalehti on jaettu kotitalouksiin. On aika tutkia vuoden kurssitarjontaa! Ohjelmalehtiä on jaossa myös Kyyjärven kirjastossa.

Kansalaisopiston ohjelma on jaettu alueen talouksiin viikon 33 aikana ja ohjelmalehdessä kerrotaan tarkemmin ilmoittautumisajoista ja muista käytänteistä. Kurssit alkavat lukuvuonna 2021-22 pääsäntöisesti viikolla 37 ja taiteen perusopetus viikolla 35 ellei opinto-ohjelmassa toisin mainita. Ilmoittautuminen avautuu ma 23.8.2021.

Kaikille kursseille tulee ilmoittautua viimeistään kymmenen päivää ennen kurssin alkua.
Kursseille voi ilmoittautua kahdella tavalla:

  1. verkkoilmoittautumisella , joka näyttää reaaliajassa, oletko saamassa kurssipaikan tai varasijan
  2. puhelimitse 044 459 6656 kansalaisopiston toimistoon

Kurssit toteutetaan, kun osallistujia on riittävä määrä, joten ennakkoilmoittautuminen on välttämätöntä. Ilmoitamme tekstiviestillä, jos kurssi peruuntuu.

Ilmoittautuminen on sitova. Jos et osallistu kurssille, jolle olet ilmoittautunut, ilmoitathan peruuttamisen,  joko sähköpostitse tai puhelimitse toimistoon ennen ilmoittautumisajan päättymistä. Muussa tapauksessa veloitamme koko kurssimaksun.

Karstulan kansalaisopisto saa Opetus- ja kulttuuriministeriöltä opintoseteliavustusta, jolla voidaan korvata tai alentaa kohderyhmään kuuluvien opiskelijoiden opintomaksuja. Opintoseteliavusta voivat saada työtön henkilö, senioriväestö eli 63 vuotta täyttäneet sekä eläkeläiset ja maahanmuuttajat.

Hakemus opintosetelialennuksesta tehdään samalla tavoin kuin ilmoittautuminen. Jos ilmoittaudut puhelimitse, mainitse, että haluat jonottaa opintoseteliä. Jos ilmoittaudut netissä, voit ilmoittautua samalla opintosetelijonoon.

Opintosetelialennukset myönnetään hakemusten saapumisjärjestyksessä niin kauan kuin määrärahaa riittää. Huomaa, että yksi henkilö voi käyttää ainoastaan yhden alennuksen. Jos olet saanut alennuksen, se näkyy laskulla.

P.S. Tämä artikkeliteksti on osittain kopioitu Karstulan kansalaisopiston nettisivuilta. Sieltä löydät paljon muutakin hyödyllistä tietoa. Kannattaa käydä kurkkaamassa https://karstula.fi/vapaa-aika-ja-matkailu/kansalaisopisto/

P.S.2. Mikäli kaipaat apua verkkoilmoittautumisessa, niin autamme sinua kirjastossa.

 

Jaa sosiaalisessa mediassa

Aihealueen yhteistyöyritykset