Kyyjärvi Cämpingillä Venezialaiset

Vapaa-aika
23.08.2021
Kyyjärvi Camping Oy
Roope Walden
.

Kyyjärvi Cämpingillä Venezialaiset

Kyyjärvi Campingillä vietetään pitkän ja kuuman kesän päättäjäisiä eli Venezialaisia lauantaina 28.8.2021.

Venezialaisten tapaan Kyyjärvi Campingillä poltetaan rannassa alkuillan aikana kokko. Kokon tuoma valo ja lämpö symboloi meille uusia hyviä aikoja. Camping-alue täyttyy illan mittaan myös tulista ja kynttilöistä, jotka tuovat iloa ja pidentävät hehkullaan elokuista iltaamme.  

Palkittu ilotulistusten ammattilainen S.A.M.I Ky - Suomen Pyrotekniikka Oy täyttää elokuun illan taivaan väriloistollaan. Tämä Kyyjärveläinen yritys ottaa haltuun Campingin rannan edustalla sijaitsevan saaren ja loihtii taivaalle valotaidetta ilotulituksillaan. Taivaalle on luvassa ilmiömäinen valonäytös.

Luomme yhdessä valoinstallaation tähtisädetikuilla. Kaikille mukana oleville jaetaan tähtisädetikku. Poltamme tikut yhdessä, kun muodostamme ison sydämen muotoisen asetelman, jota kuvataan taivaalta käsin dronella. Viestimme yhdessä, miten me näistä erityisistä pandemiaolosuhteista huolimatta pääsemme yhdessä eteenpäin.

Venezialaiset ovat koko perheen juhla, kun kokoonnumme päättämään kesäkautta ja vastaanottamaan värikkään syksyn.

Ilotulitusnäytös on ilmainen, tiedossa myös arpaiset, lämmintä juomaa, ruokaa ja rentoa yhdessä oloa.  

Lisäksi illan aikana livemusiikki valtaa leirintäalueen, kun estradille nousee Välilyönti. Luvassa virtuoosimaista esiintymistä niin maalla kuin taivaalla. Keikkaliput 5 euroa. 

 

Toimimme THL:n ohjeistusten mukaisesti. Tulethan paikalle terveenä ja oireettomana. 

Jaa sosiaalisessa mediassa

Aihealueen yhteistyöyritykset