Toimistosihteerin vakituinen työsuhde

Kunnalliselämä
08.09.2021
Tiina Pelkonen
Kyyjärven kunta
Eija Honkonen
toimistosihteeri

Toimistosihteerin vakituinen työsuhde

Pieni kylä - Suuri sydän on Kyyjärven tunnuslause. Pienessä kunnassa tehdään töitä hartiavoimin ja tosissaan, mutta ei tosikkomaisesti. Tavoitteiden eteen ponnistellaan yhdessä, iloitaan toistenkin onnistumisista ja otetaan opiksi omista virheistä. Lue lisää Kyyjärven kunnasta www.kyyjarvi.fi

Kyyjärven kunta etsii toimistosihteeriä vakituiseen työsuhteeseen.

Toimistosihteerin tehtäviin kuuluu mm. kunnan kirjaamo-sähköpostin käsittely ja asiakirjojen vastaanottaminen sekä arkistointi, keskusvaalilautakunnan sihteerinä toimiminen.  Asiakaspalvelu, puhelinvaihde, avainten luovutus, laskutus, tiedottaminen, kahvitusten, kokouskalentereiden- ja ilmoitustaulun hoito, hallintosihteerin sijaisuudet  ja muut esimiehen määräämät toimistotehtävät.

Kelpoisuusehtona tehtävään on vähintään toiseen asteen kaupallinen- tai hallinnonalan tutkinto, jonka lisäksi eduksi katsotaan asiakirjahallinnon ja arkistotoimen perustutkinnon suorittaminen. Arvostamme kuntapuolen työkokemusta, osto- ja myyntireskontran sekä kirjanpidon osaamista.

Lopullinen työnkuva muodostuu valitun henkilön osaamisen ja vahvuuksien perusteella. Alussa sinua töihin opastaa pieni tehokas tiimimme; toimistosihteeri Eija, hallintosihteeri Leila ja kirjanpitäjä Sanna. Odotamme innolla apukäsiä joukkoomme!

Voisit sopia toimistosihteeriksi jos olet:

  • kaupallisen tai hallinnonalan osaaja
  • reipas, vastuuntuntoinen ja hyvät sosiaaliset taidot omaava
  • innostava ja kannustava tsemppaajaluonne
  • monipuolisesta työnkuvasta nauttiva
  • halukas ja kyvykäs kehittämään toimistotyötä ja osallistamaan kuntalaisia mukaan.

Työ alkaisi mahdollisimman pian ja palkkaus määräytyy KVTES:n toimistoalan vaativat ammattitehtävät mukaan (01TO1060). Viikkotyöaika on 36h 15min. Palkkauksessa noudatetaan 6 kk koeaikaa ja lääkärintodistus terveydentilasta on esitettävä 30 päivän kuluessa valitsemispäätöksen tiedoksisaannista.

Jos kiinnostuit toimistosihteerin työtehtävästä, kysy lisää Tiinalta numerosta 044 459 7001 tai laita sähköpostia tiina.pelkonen@kyyjarvi.fi

Hakemus ansioluetteloineen tulee jättää www.kuntarekry.fi kautta 21.9.2021 klo 16 mennessä. Haastattelut pidetään alustavasti ma 27.9.2021.

 

Jaa sosiaalisessa mediassa

Aihealueen yhteistyöyritykset