Kilometrikisaa vielä kaksi päivää jäljellä

Liikunta ja urheilu
20.09.2021
Kyyjärven Kyky ry
Tanja Kyrönlahti
huipulla

Kilometrikisaa vielä kaksi päivää jäljellä

Neljä ja puoli kuukautta poljettuna ja nyt on loppukirin aika!

Leikkimielisessä kisassa olemme kohta maalissa. Kilometrikisa päättyy 22.9., mutta kilometrejä ehtii vielä tämän jälkeen kirjata aina 25.9. klo 23.59 saakka (järjestelmä suljetaan tuolloin jonka jälkeen kilometrien lisääminen ei onnistu).

Numeroita tästä kisasta:

Poljettuja kilometrejä yhteensä: 25 934 499,43.

Joukkueita: 2 937.

Polkijoita: 33 808.

Kilometrejä/henkilö: 895,59.

Kuntasarjassa olemme pitäneet kolmatta (3) sijaa. Kilometrejä yhteensä: 33 007,6 ja 31 polkijan voimin.

Päästötön, äänetön, nopea ja terveellinen pyöräily on tulevaisuuden liikennemuoto. Pyöräilyn edistäminen on nyt entistä tärkeämpää sekä yksilön että yhteiskunnan hyvinvoinnin kannalta.

Arkipyöräily on harvinaisen tehokas tapa parantaa omaa elämänlaatua ja terveyttä. Pyöräily kehittää hengitys- ja verenkiertoelimistön kuntoa, auttaa painonhallinnassa, parantaa lihasvoimaa ja liikkuvuutta sekä kehittää tasapainoa ja koordinaatiota. Ulkona, erityisesti luonnossa liikkuminen edistää myös henkistä hyvinvointia ja stressin hallintaa. Pyöräilyssä lihaksiin ja niveliin ei kohdistu suuria törmäysvoimia ja siksi se sopii myös sellaisille henkilöille, joille esimerkiksi kävely ja juokseminen tuottavat korkean painon, nivelvaivojen tai muiden syiden vuoksi hankaluuksia.

Miksi pyöräillä artikkelissa lisää infoa polkupyöräilystä.

 

Jaa sosiaalisessa mediassa

Aihealueen yhteistyöyritykset