Kyyjärvi Campingillä kokous- ja juhlatilaa yrityskäyttöön

Vapaa-aika
30.09.2021
Kyyjärvi Camping Oy
Roope Walden
.

Kyyjärvi Campingillä kokous- ja juhlatilaa yrityskäyttöön

Vieläkö on pikkujoulupaikka varaamatta? Campingillä on järjestetty jo kesän aikana erilaisia tilaisuuksia, kuten juhlia sekä kokouksia. Kyselyitä tilojen vuokraamisesta yritys- ja yksityiskäyttöön on tullut ja tässä vielä yhteenvetoa.

Kyyjärvi Campingin päärakennus tarjoaa tunnelmallisen tilan yritysten juhla- tai kokoustiloiksi. Päätuvaksi kutsuttu noin 50 neliön yhtenäinen ja korkea tila muuntautuu moneksi. Asiakaspaikkoja on yhteensä noin 50. Päätuvan yhteydessä on käytössä myös 150 neliön Aurinkoterassi. 

Ammattitaitomme on käytettävissä, voimme yhdessä ideoida juuri yrityksesi tarpeisiin näyttävän, tunnelmallisen, unohtumattoman tilaisuuden.

Tilat muuntautuvat tarvittaessa, voitte pitää laadukkaan kokouksen, valmennuspäivän tai vaikkapa tunnelmallisen cocktail-tilaisuuden. Teemme yhteistyötä mm. paikallisen catering-yhtiön kanssa, joten kaikki kokoustarjoilut saat kauttamme.

Tiloissamme on hyvät äänentoistolaitteet, Wi-Fi ja 70 tuumainen tv, tila muuntautuu myös hybridikokouksiin mainiosti. Sijaitsemme hyvien kulkuyhteyksien päässä valtatie 13 läheisyydessä Kyyjärvellä lähellä keskustaa. Majoitusvaihtoehtoja on useita, erikokoisia mökkejä ja kesäkaudella puuhun sidottuja telttoja. Lisäksi saunoja löytyy kaksi. Rannassa on monen moista aktiviteettia: soutuveneistä sup-lautoihin. Parkkitilaa löytyy isommallekin porukalle.  

Taivas on rajana, ja autamme mielellämme suunnittelutyössä! 

Lisätietoja kyyjarvicamping@gmail.com tai soittamalla meille 040 708 9933 / 040 4122 938.

Terveisin Kyyjärvi Camping

Jaa sosiaalisessa mediassa

Aihealueen yhteistyöyritykset