KyKy-Betset voitti kotiavauksessaan Pielaveden Sampon

Liikunta ja urheilu
Kyyjärven Kyky ry
Marko Niskala

KyKy-Betset voitti kotiavauksessaan Pielaveden Sampon

Kuvassa: Ottelun Palkitut: KyKy-Betset: Aatu Pöllänen, Sampo: Samppa Auvinen. Palkinnot jakoi Otteluisäntä Kyyjärven Kunnan edustajana Kunnanjohtaja: Tiina Pelkonen. Kuva: Sintija Petrusevica.

KyKy-Betset vs Sampo 3-0 (25-20)(25-21)(25-17)

Puolitoista vuotta ilman yleisöä on pelattu ja nyt päästiin näyttämään kannustajille mihin suuntaan peli on mennyt. Sampo tiedettiin hyvin pelaavaksi ja ammattimiehen valmennuksessa olevaksi joukkueeksi. Vierailijoiden riveistä puuttui Mestaruusliiga farmiavut. KyKy-Betset on vahvistunut viimekaudesta, Olli Saarenmaa ja Aatu Pöllänen ottivat heti paikat kuusikosta. Pöllänen pelasi kotiavauksessa yleispelaajana palkinnon arvoisesti. Saarenmaa hakkuroi muutamia näyttäviä lyöntejä Ozolinsin järjestämistä avopaikoista. KyKy-Betsetin joukkue näyttää tasaiselta ja ratkaisijoita löytyy joka kohtaan. 

Ottelu oli tyypillinen ensimmäiseksi kotipeliksi, pikku jännitystä ja hakemista mutta tämä kuuluu asiaan kauden alussa. Sampo oli edellisenä päivänä ollut Lempon vieraana ja reissu painoi ehkä hieman pelaajien jaloissa. Samppa Auvinen oli pisteiden valossa ansaitusti Sampon palkittu.

Pelit jatkuu tulevana sunnuntaina kun vieraaksi saapuu rakas kilpakumppani Nurmon Jymy Akatemia. Tässä on varmasti latausta, viimeiset vuodet todistavat että Jymy syttyy aina betonimiesten kohtaamisessa. Todennäköisesti sunnuntaina nähdään kiivas taistelu. Tervetuloa tunnelmaan Klo: 16:00 tuomarin pilli soi!

KyKy-Betset vs Nurmon Jymy Su 31.10. Klo: 16:00 Kyyjärven Liikuntahallilla

Linkki Lentopalloliiton Tulospalvelusivustolle: Tästä

KyKy-Betsetin Kotisivut: https://kyky-betset.sporttisaitti.com/

Ottelut Ja Sarjataulukko:
https://kyky-betset.sporttisaitti.com/ottelut-sarjataulukko/

Facebookissa KyKy-Betset Kyyjärvi Ryhmä, Liity Ryhmään!
https://www.facebook.com/groups/kykybetsetkyyjarvi/
 

Jaa sosiaalisessa mediassa

Aihealueen yhteistyöyritykset