Kyyjärven Vapepa sai uudet etsintäreput

Vapaa-aika
21.10.2021
SPR / Kyyjärvi
Tanja Kyrönlahti
LähiTapila lahjoitus

Kyyjärven Vapepa sai uudet etsintäreput

Lahjoituksen luovutti LähiTapiolan Keski-Suomen hallituksen puheenjohtaja Jouko Huumarkangas. Vastaaottamassa lahjoitusta Tanja Kyrönlahti sekä Vapepalaiset Viivi Humalajoki, Paula Halkosaari, Arja Paananen, Veikko Paananen, Marko Humalajoki sekä Paavo Sauramäki.

LähiTapiola Keski-Suomoi lahjoitti Kyyjärven Punaisen Ristin Vapaaehtoiselle Pelastuspalvelulle ( Vapepa) viisi uutta etsintäreppua, joiden varustukseen kuuluvat ensiaputarvikkeet, otsa- ja taskulamput sekä lämpöpeitot.

Uudet etsintäreput auttavat Vapepalaisia tärkeässä työssä, kun he avustavat viranomaisia tärkeässä työssä, kuten kadonneiden henkilöiden etsinnöissä. 

- Vapepa Kyyjärvi on erittäin kiitollinen lahjoituksesta, jonka turvin olemme hankkineet kestävät reput, laadukkaat ja tehokkaat otsa- ja taskulamput sekä lämpöpeitot. Meillä on koulutetut henkilöt etsintä- ja muihin pelastuspalvelun tehtäviin. Nyt meillä on myös riittävä varustus tehväville, Kyyjärven Vapepan yhteyshenkilö ja pohjoisen Keski-Suomen paikallistoimikunnan puheenjohtaja Tanja Kyrönlahti kertoo.

LähiTapiola Keski-Suomi on asiakkaidensa omistama yhtiö, jonka tulos käytetään muuan muassa keskisuomalaisten hyvinvoinnin ja elinvoiman edistämiseksi. Paikallinen vastuullistuustyö on tärkeä osa yhtiön toimintatapoja. 

Jaa sosiaalisessa mediassa

Aihealueen yhteistyöyritykset