Mars Marttailemaan!

Vapaa-aika
26.10.2021
Anne-Mari Hautala
Kyyjärven Martat ry
Jaana Honkanen
logo

Mars Marttailemaan!

Nyt on loistava aika tarttua tilaisuuteen ja lähteä mukaan Kyyjärven Marttayhdistyksen toimintaan! Martoissa toimitaan sen puolesta, että kaikilla ihmisillä, kaikenlaisissa kodeissa, olisi hyvä olla. Jos nämä asiat ovat lähellä sydäntäsi, niin liity mukaan!

Liittyessäsi nyt Marttayhdistyksemme jäseneksi marras-joulukuussa, saat loppuvuoden jäsenyyden ilmaiseksi ja ihanan Martat-joululehden. Ensimmäinen Marttojen jäsenmaksusi tulee siis vasta alkuvuodesta 2022.

Olitpa sitten kiinnostunut puutarhanhoidosta, ruoanlaitosta, hyvinvoinnista, käsitöistä, näppärästä kodinhoidosta, mukavista retkistä tai muuten vaan mukavasta yhdessäolosta, marttailusta löytyy monipuolista tekemistä ja ihania ystäviä, joiden kanssa opetella uusia taitoja.

Tule siis mukaan Kyyjärven Marttoihin! Suunnitellaan ja kehitetään yhdessä meille oman näköistä, mukavaa toimintaa.

Liittyminen Marttoihin on nyt todella helppoa! Kauppakeskus Paletissa on Kyyjärven Marttojen infopiste lauantaina 30.10.2021 klo 10-13 välisenä aikana. Infopisteellä mm. marttatietoutta, pika-arpajaiset, yllätysetukuponki Iittalaan, sekä tietysti meitä iloisia Marttoja! Infopisteellä lauantaina jäseneksi liittyvien kesken arvotaan jäsenmaksu vuodelle 2022! Tätä tilaisuutta et siis voi ohittaa!

Mukaan Kyyjärven Marttojen jäseneksi voit liittyä myös seuraavissa tapahtumissamme:

Tiistaina 2.11.2021 klo 18.00 Nopolan koulun ruokalassa järjestetään kaikille avoin luentoilta aiheesta Kivun monet kasvot. Aiheesta luennoimassa proviisori Sisko Ojanperä. Illan ohjelmassa myös pieni taukojumppatuokio, sekä musiikkiesitys, kahvitarjoilua unohtamatta. (Vapaaehtoinen kahvimaksu)

Maskisuositus tapahtumassa. Seuraamme koronatilanteen kehittymistä ja ilmoitamme mahd. muutoksista.

Lauantaina 27.11.2021 järjestetään retki Seinäjoen käsityömessuille: Lähtö Paletin takapihalta klo 8.20. Retken hinta 25 euroa, Martta-jäseniltä 20 euroa. Ilmoittautumiset viimeistään 15.11. mennessä Jaana Honkaselle puhelimitse klo 16 jälkeen numeroon 040-4826779 tai sähköpostilla jaana.honkanen@kyyjärvi.fi

 

Liity nyt mukaan Marttoihin ja ole juuri sellainen martta kuin sinulle itsellesi sopii!

Ps. Löydät myös meidät facebookissa nimellä Kyyjärven Martat

Jaa sosiaalisessa mediassa

Aihealueen yhteistyöyritykset