KyKy-Betset voitti Pälkäneen Lukon 3-0

Liikunta ja urheilu
16.11.2021
Kyyjärven Kyky ry
Marko Niskala

KyKy-Betset voitti Pälkäneen Lukon 3-0

Kuvassa ottelun palkitut: KyKy-Betset: Aivars Petrusevics, Lukko: Tomi Perkiö. Palkinnot jakoi Otteluisäntä TORSTAI-Lehden edustaja: Markku Harju.

Kyky-Betsetin voitto putki jatkuu.
Vierailija Pälkäneen Luja-Lukko tarjosi miehekkään vastuksen isäinpäivänä. Isäntien joukkue oli kuitenkin pelipäällä ja vei koitoksen puhtaasti 3-0.

13 ässäsyöttöä, hyvä määrä torjuntoja, maustettuna viekkaalla passipelillä oli päivän kaava kuudenteen voittoon. Toisessa erässä vastaanotto hiukan takkusi ja Lukko pysyi kyydissä mukana. Pälkäneen hyökkäys oli paljolti hakkuri Puholaisen ja palkitun yp Tomi Perkiön varassa. Betonimiesten arsenaali jakautui tasaisemmin, eniten pisteitä naputteli Aivars Petrusevics niin verkolta kuin syöttöruudusta. 

Olimme koko ajan kuskinpaikalla totesi päävalmentaja Eduard Venski, mutta antoi tunnustusta Lukon puolustus pelaamiselle. 

Tulevan huili viikonlopun jälkeen saadaan kylään Lempo, mikä on nimensä veroinen vastustaja. Perinne on ollut viisi erää, mutta katsotaan pysyykö betoniosaston haalareissa napit kiinni. Pohjoisen kierroksesta sisuuntunut Lempomainen vieras on viheliäinen kaveri. Nyt mitataan KyKy-Betsetin kyvyt, kuuluu uho hämeestä...

Tervetuloa lauteille kannustamaan lauantaina 27.11. Klo: 16:00. KyKy-Betset vs. Lempo-Volley

Linkki Lentopalloliiton Tulospalvelusivustolle: Tästä

KyKy-Betsetin Kotisivut: https://kyky-betset.sporttisaitti.com/

Ottelut Ja Sarjataulukko:
https://kyky-betset.sporttisaitti.com/ottelut-sarjataulukko/

Facebookissa KyKy-Betset Kyyjärvi Ryhmä, Liity Ryhmään!
https://www.facebook.com/groups/kykybetsetkyyjarvi/
 

Jaa sosiaalisessa mediassa

Aihealueen yhteistyöyritykset