Biotalouspäivä purkissa!

Työ ja yrittäminen
26.11.2021
Kyyjärven Mediamyllärit ry
Aaro Toppinen
Biotalouden kiihdytyspäivä Paletissa 26 11 2021

Biotalouspäivä purkissa!

Kyyjärven ensimmäisessä biotalouden kiihdytyspäivässä kuultiin kymmenkunta mielenkiintoista puheenvuoroa.

Veikon kanssa aloitettiin kiihdytys jo aamulla ennen kahdeksaa ja se oli huipussaan 5 minuuttia ennen H-hetkeä. Syynä alkukiihdytykseen oli 10 vuotta vanha läppäri, joka ei suostunut toimimaan yksiin uusimman NDI-tekniikan kanssa eikä myllyn vielä vanhemmassa tykissä ollutkaan hdmi:tä. NDI:n puutteesta johtuen Powerpointit eivät tulleet lähetykseen sillä laadulla kuin oli tarkoitus, mutta toivottavasti saatte niistä selvää.

Varsinainen biotalouden kiihdytyspäivä olikin sitten nimensä veroinen ja tarjosi tosi mielenkiintoista kuultavaa. Päivän teemaa lähestyttiin monesta eri näkökulmasta ja on pakko todeta, että asioita todellakin pohditaan täällä maalla. Ja mikä parasta, pyritään löytämään kestäviä mutta myös tuottavia ratkaisuja tulevaisuuteen. Yksi päivän tärkeimmistä tavoitteista oli verkostoituminen eri toimijoiden välillä ja puheensorinasta päätellen kontakteja syntyi.

Päivän tallenteet löytyvät nyt Nopola Newsin videoarkistosta ja Maxivisionin kanavalla pyörii nonstoppina lähes neljän tunnin lähetys.

Lämpimät kiitokset kaikille.

Jaa sosiaalisessa mediassa

Aihealueen yhteistyöyritykset