Haemme Palveluneuvojaa

Työ ja yrittäminen
10.11.2021
Kyyjärven Osuuspankki
Pirjo Mäkelä
nopolanews

Haemme Palveluneuvojaa

POP Pankki -ryhmä on suomalainen finanssiryhmittymä, johon kuuluu 21 POP Pankkia, verkossa toimiva vakuutusyhtiö Suomen Vahinkovakuutus Oy (POP Vakuutus), keskusluottolaitos Bonum Pankki Oyj ja keskusyhteisö POP Pankkikeskus osk. www.poppankki.fi
Kyyjärven Osuuspankki on osa kehittyvää ja uudistuvaa POP Pankki –ryhmää.
Pankilla on konttorit Kyyjärvellä ja Karstulassa. Olemme saaneet kiitosta nopeasta, asiantuntevasta ja iloisesta palvelustamme, joka on tutkitusti Suomen parasta (Epsi Rating) jälleen vuonna 2021 niin henkilö- kuin yritysasiakkaidenkin mielestä.


Haemme nyt
PALVELUNEUVOJAA


Vastaat työssäsi omista nimetyistä asiakkaistasi ja heidän asiointikokemuksestaan eri kanavissa. Huolehdit, että asiakkaillasi on käytössä heille sopivat nykyaikaiset palvelumme. Toimit joustavasti molemmissa konttoreissamme Kyyjärvellä ja Karstulassa.
Sinulle on kertynyt jo kokemusta pankkityöstä ja haluat kehittää osaamistasi ajan mukana. Tehtävä on monipuolinen ja sisältää niin rahoituksen, kuin myös säästämisen ja sijoittamisen asiakasneuvotteluita. Lopullinen toimenkuva voi määräytyä osaamisesi ja kokemuksesi mukaisesti.
Aikaisempi kokemus pankkialalta ja asiakastyöstä on tehtävässä eduksi. Toivomme sinulta oma-aloitteista ja myynnillistä otetta, työ sisältää myös uusasiakashankintaa ja on vaativaa, mutta palkitsevaa.
Sinulla on tehtävään soveltuva koulutus. Arvostamme APV1 -tutkintoa ja toivomme että sinulla on se jo, tai valmius suorittaa se työn ohella.
Tarjoamme sinulle osaavat ja mukavat työkaverit sekä mahdollisuuden kehittyä työssäsi ja näyttää osaamisesi.
Kiinnostuitko? Kysy lisätietoja Martti Kankaalta puh 040 700 7754 tai martti.kangas@hrlegal.fi Lähetä CV´si ja hakemuksesi palkkatoiveineen viimeistään 3.12.2021 mennessä osoitteessa
https://hrlegalservices.fi/avoimet-tyopaikat/

 

Jaa sosiaalisessa mediassa

Aihealueen yhteistyöyritykset