Rauhaisaa joulunaikaa ja onnea vuodelle 2022!

Kunnalliselämä
Tiina Pelkonen
Kyyjärven kunta
Leila Järvinen

Rauhaisaa joulunaikaa ja onnea vuodelle 2022!

Syksy meni nopeaa ja saimme innokkaat päättäjät viemään Kyyjärven kuntaa eteenpäin sekä yhteisönä että organisaationa.

Kuluva vuosi näyttää taloudellisesti hyvälle. Olemme rahoittaneet investoinnit tulorahoituksella ja pystyneet sen lisäksi lyhentämään lainaa 1,5 miljoonalla eurolla. Myös ensi vuoden tavoite on sama eli lyhentää lainaa 1,5 miljoonalla eurolla. Tilinpäätös 2021 ennuste ja talousarvio 2022 näyttäisi muodostuvan ylijäämäiseksi noin 900 000 euroa. Siitä onkin vierähtänyt vuosia kun on viimeksi tehty ylijäämäinen tulos tai lyhennetty lainaa. Nyt olemme tekemässä ennätystuloksen ja -lainanlyhennyksen.

Toivoisin meidän kaikkien muistavan näin joulunakin, että vaikuttaminen alkaa pienistä teoista. Kun ”palvelet” -muutat samalla maailmaa.  Se velvoittaa meitä kaikkia, mutta se myös antaa mahdollisuuksia. Meistä jokainen voi vaikuttaa ja tehdä maailmasta hiukan paremman omalla työllämme. Hyödyntämällä omia taitojamme ja osaamistamme. Hyvänä esimerkkinä tästä on lotta Ester Noposen itsenäisyyspäivän videot, jotka keräsivät paljon ihasteluja ja kyyneleitä ihmisten silmäkulmiin.

Erityskiitoksen haluan esittää kaikille vapaaehtoisille, jotka tekevät yksin ja yhdessä pyyteetöntä työtä. Tästä esimerkkinä voisin mainita ”Joulupukin kammarin”, joka tervehtii kylämme pieniä asukkaita ja saa jouluperhosia vatsan pohjalle. Kyyjärvellä on paljon hienoja yhdistyksiä, jotka tuovat omalla työpanoksellaan aktiviteettia toimintaamme -Kiitos siitä!

Autetaan toisiamme lähellä ja kaukana. Tehdään joulusta totta ihan jokaiselle ja itsellemme hyvä mieli.

Toivon jouluun rauhaa enkelten,
rakkautta ja valoa keskelle talven pimeyden.

Vuosi uusi myös olkoon onnellinen;
Täynnä toivoa, iloa ja seuraa rakkaitten.

Kiitämme kuluneesta vuodesta ja toivotamme hyvää joulua ja innostavaa alkua vuodelle 2022!

Kyyjärven kunta,
Tiina Pelkonen

Jaa sosiaalisessa mediassa

Aihealueen yhteistyöyritykset