KyKy-Betset päätti Syyskautensa 3-1 voitolla Murikoista

Liikunta ja urheilu
Kyyjärven Kyky ry
Marko Niskala

Kuvassa Ottelun palkitut: Murikat: Leevi Väänänen, KyKy-Betset: Mikko Väliaho. Palkinnot jakoi Otteluisäntä POP Pankki Kyyjärvi - Karstula Toimitusjohtaja: Urpo Ojala.

KyKy-Betset vs Murikat 3-1 (18-25)(25-14)(25-17)(25-20)

KyKy-Betset mursi Murikat ja palasi voittojen tielle. FIN-20 tarjosi hyvän vastuksen ja joukkueet kohtaavat toistamiseen tammikuussa samassa salissa.

Ottelun ensimmäinen erä meni Murikoille Betonimiesten tarjoillessa tyyliin virhe, virhe, virhe...

Kun toisen erän alkuun oli Venskin herätyspuheet kuunneltu, nähtiin kentällä virkeämpi KyKy-Betset. Hakkurina pelannut Aatu Pöllänen takoi pisteitä Petrun ja Väliahon veljesten kanssa. Betonimiesten kokoonpanossa nähtiin muutoksia edellisiin peleihin poiketen. Saarenmaan Olli huilasi selkäkrampin takia ja Henrik Heinänen sekä Jaakko Aninko hoitivat toista Yp:n paikkaa. Hemu Heinänen ja liberona pelannut Mosse Kostamo olivat eka erän jälkeen vastaanoton taitajia.

Kuortaneen tilastojen mukaan vain 3 hyökkäys virhettä ja vahva syöttö olivat Betonimiesten aseet voittoon. Murikat myös pelasi hieman poikkeuksellisella kuusikolla, molempien joukkueiden kokoonpanot oli muokattu ennakoidusta.

Kuortaneen passari Leevi Väänänen kunnostautui myös syöttöruudussa viekkaitten passien ohella. POP Pankki Kyyjärvi-Karstulan Tj. Urpo Ojala palkitsi parhaat, Väänäsen ohella KyKy-Betsetin Mikko Väliaho pokkasi kotiin viemistä.

Sarja jatkuu KyKy-Betsetin osalta Tammikuun 8. päivä, silloin katsotaan uusintana kun samat joukkueet kohtaavat Kyyjärven Liikuntahallilla Klo: 16:00.

KyKy-Betset toivottaa Tukijoilleen, Kannattajilleen, Talkoolaisilleen, Hyvää Joulua!