Etätyö-, hybridityö ja monipaikkainen työ??

Työ ja yrittäminen
Kyyjärven kunta
Aaro Toppinen
etätyön kolultukset.

Etätyö-, hybridityö ja monipaikkainen työ??

Reilu tunti siinä vierähti, kun Taneli Minkkisen ja Jari Luostarisen kanssa keskusteltiin etä-, hybridityöstä ja ainakin minua ihmetyttäneestä monipaikkaisesta työstä. Että miten?

Näihin ja moneen muuhun kysymykseen on luvassa vastauksia ilmaisissa koulutuksissa tammi-helmikuussa 2022. Koulutukset tarjoaa Ely-keskuksen koordinoima Monipaikka-hanke. Hankkeen tavoitteena on kehittää mikro- ja pk-yritysten tuottavuutta digitaalisuuden avulla ja monipaikkaisen työskentelyn käyttöä toimialasta riippumatta. Hanke pyrkii lisäksi löytämään niitä työtehtäviä, joita ei vielä ole tehty paikasta riippumattomiksi, mutta olisi mahdollista siirtää etä- tai hybriditoteutukseen.

Monipaikka-hanke kestää pari vuotta ja nyt ihan aluksi saadaan aimo annos tietoa mm. seuraavista aiheista:

1) Miksi kannattaa tehdä etänä - Ilot ja surut - torstaina 13.1.2022 klo 14-17

2) Mitä töitä voi tehdä etänä? Miten se toimii käytännössä - torstaina 27.1.2022 klo 14-17

3) Eätyö - lainsäädännön raamit ja käytännön toteuttaminen - torstaina 10.2.2022 klo 14-17

4) Rekrytoi ja perehdytä etänä - torstaina 24.2.2022 klo 14-17

Koulutuksiin voit osallistua etänä tai paikan päällä Ely-keskuksessa (koronarajoitukset tietenkin huomioiden)

Ilmoittautumaan pääset tästä linkistä. Monipaikka-hankkeen nettisivut löytyvät puolestaan tämän linkin takaa, kannattaa tutustua.

Nopean ja kattavan valokuituverkon ansiosta Kyyjärvi soveltuu erinomaisesti esimerkiksi hankkeessa mainittujen hybridikokeilujen tai jopa fyysisesti eriytetyttejn etätyöverkkojen pilottialustaksi. Fyysinen eriyttäminen ei ihan joka kunnassa ja kaupungissa onnistukaan. Annoin tietenkin täyslaidallisen kuvauksen Kyyjärven mahdollisuuksista ja sen verran Jari ja Taneli innostuivat, että tulevat käymään paikan päällä Kyy Yorkissa.

Mikäs siinä, tervetuloa.  

 

Jaa sosiaalisessa mediassa

Aihealueen yhteistyöyritykset