Aluevaaliehdokkaille näkyvyyttä!

Hyvinvointi
14.01.2022
Kyyjärven Mediamyllärit ry
Aaro Toppinen
aluevaalli_logo

Aluevaaliehdokkaille näkyvyyttä!

Suomen lähihistorian tärkeimmät vaalit ovat käynnissä koronan keskellä.

Ehdokkaiden perinteiset markkinointikeinot ovat nyt vähissä kun koronapandemia jyllää ja sen myötä rajoitukset estävät kokoontumiset lähes kokonaan. Kyyjärven mediamyllärit pyrkii omalta osaltaan helpottamaan ehdokkaiden viestien perillemenoa, näkyvyyttä ja ajatuksia varaamalla mainosaikaa Kauppakeskus Paletin LED-screeniltä ja mahdollistamalla ajatusten kirjaamisen historian kirjoihin Nopolan sivuille.

Mainosrumpu ladataan täyteen ja sitten tulitetaan. Paikat varataan ilmoittautumisjärjestyksessä ja se on sitten siinä kun lipas on täynnä:)

Tarjouksemme:

1) Mainos 10 sek, näyttö vähintään 15 minuutin välein Paletin aukioloaikoina. Mainos voi olla joko kuva tai video, video ilman audiota. Esitysaika vaalipäivän iltaan eli 23.1.2022 saakka. Selvyyden vuoksi mainoksessa on syytä näkyä mitä hyvinvointialuetta ehdokas edustaa.

2) Artikkeli kuvan kanssa Nopola News-verkkopalvelussa, pituus noin yksi A4. Artikkeli jää arkistoon. Kuraa voit heittää muilla kanavilla, mutta Nopolassa sisällön tulee olla asiallinen ja hyvien tapojen mukainen. Pidätämme oikeuden julkaisemiseen.

Koko paketin hinta on 50 € + alv 24%, jotta valtiokin saa omansa ja rattaat pyörii.

Ehdokas toimittaa valimiin materiaalin. Varaukset ja lisätietoa saat sähköpostilla osoitteesta asiakaspalvelu(ät)mediamyllarit.fi

Ehdokas, hyödynnä Paletin talviALE:n asiakasvirrat ja Nopola Newsin näkyvyys tuhansille lukijoille. Varaa omasi, paikkoja rajoitetusti.

Jaa sosiaalisessa mediassa

Aihealueen yhteistyöyritykset