Saarikan koronatiedote 10.1.2022

Hyvinvointi
Saarikka / Marjo Kotilainen
Kyyjärven kunta
Eija Honkonen
koronatiedote

Saarikan koronatiedote 10.1.2022

Saarikan alueella on lähipäivinä useita tartuntaketjuja, joita selvitellään parhaillaan. Kehotamme kaikki, joilla on lieviäkin flunssan oireita jäämään kotiin sairastamaan. Koronatestauksen suhteen suositellaan tekemään herkästi kotitesti, joita on saatavilla apteekeissa ja alueemme elintarvikekaupoissa. Vakavaoireiset ja positiivisen tuloksen koronatestissä saaneet testataan terveysaseman toimesta tuloksen vahvistamiseksi.

Karstulan hammashoitolassa on voinut altistua 3. – 4.1.2022

Kivijärvellä Päiväkoti Nuppukummussa ja Saarijärvellä Tarvaalassa Pilkepäiväkodissa on voinut mahdollisesti altistua koronalle viikon 1. lopulla.” Päiväkotialtistuksissa kannattaa varmaan käyttää sisäistä tiedotusta perheille.

  • 5-12- vuotiaiden rokotuksiin liittyen tässä vaiheessa niin, että ne alkavat mahdollisimman pian kouluterveydenhuollon ja neuvolan toimesta. Kouluterveydenhuolto ottaa yhteyttä perheisiin Wilman kautta ja neuvolat tiedottavat alle kouluikäisille. Asia etenee, kun koulut alkavat.
  • Alueemme 3. rokotukset etenevät nyt ihan kohtuullisella vauhdilla ja olemme rokotuskattavuudessa maakunnan keskitasolla. Olemme saaneet rekrytoitua jonkin verran työvoimaa rokotuksiin ja testaamiseen. Lisäämme päivittäin aikoja sitä mukaa, kun resurssia saadaan.
  • Vakinaista henkilökuntaa käytetään myöskin näissä tehtävissä, mutta heidän harteillaan on myös muut välttämättömät tehtävät sekä koronajäljitys.

Jaa sosiaalisessa mediassa

Aihealueen yhteistyöyritykset