4H:n kevään kerhokausi

Lapset ja nuoret
11.01.2022
Karstulan-Kyyjärven 4H-yhdistys ry
Essi Honkonen
Kyyjärven 4H-kerhokalenteri kevät 2022

4H:n kevään kerhokausi

Kevään kerhokausi alkaa koronatilanteen salliessa viikolla 4 ja päättyy viikolla 18. Hiihtolomaviikon (viikko 9) kerhot ovat tauolla. Kerhoihin mahtuu vilä hyvin lapsia mukaan, erityisesti torstain 4.-6-lk:n liikkakerhoon kaivataan osallistujia, jotta voimme jatkaa kerhoa koko kevään ajan. 

Toimimme ryhmissä vallitsevien koronaohjeistusten mukaan. 

Kerhomaksu on 35€ / lukuvuosi (pelkkä kevätkausi 17,5€). Jäsenille kerhot ovat maksuttomia. Jäsenyys maksaa 35€/vuosi (perhejäsenyys 70€/v, sis. kaikki perheenjäsenet). Jäseneksi pääset liittymään täältä.

 

Kokkikerhoissa kokkaillaan reippaiden kerhonohjaajien avustuksella erilaisia makeita ja suolaisia leivonnaisia.

Liikkakerhoissa kerhonohjaajat vetävät lapsille monipuolisesti erilaisia liikunnallisia leikkejä ja pelejä ja harjoittelevat mm. eri lajien tekniikoita.

Nuorisotalolla järjestettävälle klubille, eli pienten nuopparille, ovat tervetulleita kaikki 3.-6.lk lapset. Klubi on maksuton ja siellä voidaan leikkiä, pelata tai esim. leipoa yhdessä aikuisen ohjaajan kanssa. 

Isojen nuopparilla nuoret saavat itsenäisesti pelata, hengailla, keittää kahvit tai mitä mukavaa puuhaa talolla keksitäänkään. Talon aukioloaikoina paikalla on aina aikuinen ohjaaja. 

 

Lisätietoja kerhoista saa:

Sallalta: 040 565 3617, salla.kinnunen@4h.fi tai

Essiltä: 044 059 6621, karstula-kyyjarvi@4h.fi.

Jaa sosiaalisessa mediassa

Aihealueen yhteistyöyritykset