Ole ystävä itsellesi – mindfulness harjoitus verkossa TI 8.2.2022 klo 18

Hyvinvointi
Karstulan Seudun Sydänyhdistys ry.
Tanja Kyrönlahti
ole ystävä

Ole ystävä itsellesi – mindfulness harjoitus verkossa TI 8.2.2022 klo 18

Anna itsellesi lahjaksi pieni hetki tyyneyttä ja mielenrauhaa tämän koronakevään keskellä. Tule mukaan kokeilemaan mindfulness -harjoitusta, jossa ensin rentoudutaan ja päästetään irti huoliajatuksista ja stressistä. Sitten harjoitellaan lempeämpää ja myötätuntoisempaa sisäistä puhetta.

Tässä ajassa on luonnollista kokea apeutta ja alakuloisuutta, kun pandemia rajoittaa taas vahvasti elämää. Monet kokevat myös lisääntynyttä yksinäisyyttä. Mindfulness-harjoittelu on mielen jumppaa, jossa harjoitellaan hyväksyvää levollista läsnäoloa tässä hetkessä ja omien tunteiden kanssa. Harjoittelulla voi tukea omaa mielen hyvinvointia ja löytää uudenlaisia ajatuksia, jotka lisäävät sisäisen rauhan kokemista arjessa.

Säännöllinen mindfulness-harjoittelu on tutkitusti hyvinvointia vahvistavaa. Läsnäolotaiton vahvistuessa kyky kokea myönteisiä tunteita lisääntyy ja tiivistetysti voidaan sanoa: ”Mitä vähemmän mieli harhailee ja mitä enemmän on läsnä hetkessä, sitä onnellisempi ihminen on”.

Harjoituksen pitää mindfulness-ohjaaja Anne Kuusisto Sydänliitosta.

Tervetuloa!

Tästä linkistä luennolle.

***

Verkkoluennot ovat Sydänliiton omien sekä vierailevien asiantuntijoiden pitämiä luentoja ajankohtaisista aiheista.

Luennot ovat kaikille avoimia ja maksuttomia, luennolle vaaditaan rekisteröityminen. Luentoja voi seurata omalta tietokoneelta tai älypuhelimelta.

Linkki luentotallenteeseen lähetetään ilmoittautuneiden sähköpostiin automaattisesti luennon esityksen jälkeen.

Jaa sosiaalisessa mediassa

Aihealueen yhteistyöyritykset