KyKy-Betset voitti East Volleyn 3-1

Liikunta ja urheilu
Kyyjärven Kyky ry
Marko Niskala

KyKy-Betset voitti East Volleyn 3-1

Kuvassa Ottelun palkitut: East Volley: Jonne Väisänen, KyKy-Betset: Olli Saarenmaa. Palkinnot jakoi Otteluisäntä LÄHITAPIOLA Keski-Suomen edustajat: Jouko Huumarkangas ja Pekka Mattinen.

KyKy-Betset vs. East Volley 3-1 (25-21)(25-21)(20-25)(25-13)

KyKy-Betset jatkaa voittojen tiellä. East Volley Savonlinnasta haastoi hyvin, mutta laajempi materiaali toi pisteet kotijoukkueelle. Tasaista ja viihdyttävää peliä oli tarjolla molemmilta joukkueilta. Klassikko kolmas erä on vaikein voittaa jos johdat 2-0. Usein pitkä tauko tekee tepposensa ja takaa ajaja kiristää otettaan riittävästi. Tämä asia on otettava opiksi kun matkataan ensi viikonloppuna kahdesti hämeeseen. Sarjan kärkijoukkue Lempo odottaa betonimiehiä lauantaina revanssiin ja isännät ovat täynnä itsevarmuutta. 

1-sarjan kärkijoukkue Lempo on ammattimiehen käsissä. Tuomas Alatalo on kiven kova tekijä. Hänellä ja joukkueella on vain yksi tavoite, voittaa sarja. Me lähdetään haastamaan jälleen kerran. Pyrimme saamaan mukaan myös kannattajia.

Sunnuntaina käydään sitten uusinta reissu ja kohteena Pälkäne ja paikallinen Luja-Lukko.

KyKy-Betset pelaa nyt tasaisen varmasti ja laajalla materiaalilla, siinä on meidän vahvuus. Koko joukkueen voitto oli Eastin kaataminenkin. Keskitytään huolella ja katsotaan mihin suoritukset riittää Hämeessä tuplaviikonloppuna...

Ottelun palkitut: East Volley: Jonne Väisänen, KyKy-Betset: Olli Saarenmaa. Palkinnot jakoi Otteluisäntä LÄHITAPIOLA Keski-Suomen edustajat: Jouko Huumarkangas ja Pekka Mattinen.

Linkki Lentopalloliiton Tulospalvelusivustolle: Miesten 1-sarja/Runkosarja - Lentopalloliitto (torneopal.fi)

KyKy-Betsetin Kotisivut: https://kyky-betset.sporttisaitti.com/

Ottelut Ja Sarjataulukko:
https://kyky-betset.sporttisaitti.com/ottelut-sarjataulukko/

Facebookissa KyKy-Betset Kyyjärvi Ryhmä, Liity Ryhmään!
https://www.facebook.com/groups/kykybetsetkyyjarvi/

Jaa sosiaalisessa mediassa

Aihealueen yhteistyöyritykset