BetsetHackathon avautunut

Tekniikka ja talous
Kyyjärven kunta
Aaro Toppinen
BetsetHackathon.

BetsetHackathon avautunut

BioPaavo ja Kasvu Open avaavat yhteistyössä Betset Oy:n kanssa hackathonin, jonka tavoitteena on löytää betonielementtituotannon sivuvirroille soveltuva ketterä käsittelymenetelmä, jolla nykyistä suurempi osa sivuvirroista voidaan saada hyötykäyttöön. Kierrätysmateriaaleilla voidaan korvata betonielementtituotannon neitseellisiä raaka-aineita, tai hyödyntää se muissa käyttökohteissa.

Betset Yhtiöt on suomalainen perheyhtiö ja Suomen toiseksi suurin betonisten rakennuselementtien toimittaja. Yritys on perustettu vuonna 1950 Kyyjärvellä, ja nykyään Betset Yhtiöillä on yhdeksän tehdasta Suomessa, sekä osakkuusyritys As Ikodor Virossa. Vuoden 2020 yhteenlaskettu liikevaihto Suomessa oli 121 miljoonaa euroa ja yhtiöt työllistivät vuonna 2020 keskimäärin 623 henkilöä.

Osallistujat

Hackathon on avoin kaikille kiinnostuneille: yrityksille, tutkimuslaitoksille, koulutusorganisaatioille ja opiskelijoille sekä muille toimijoille. Tiimisi voi koostua oman organisaatiosi edustajista tai voit muodostaa organisaatiorajat ylittävän joukkueen juuri tätä haastetta varten!

Lue tarkemmat osallistumissäännöt.

Tuomaristo

Tuomaristoon kuuluvat edustajat Betset Yhtiöiltä, BioPaavo by JAMK:sta, Kasvu Openista sekä edustajat kahdesta asiantuntijaorganisaatiosta.

Miksi kannattaa osallistua?

  • Löydät uusia liiketoimintamahdollisuuksia
  • Pääset verkostoitumaan muiden osallistujien kanssa
  • Finalistina saat asiantuntijat sparraajiksesi ratkaisujen hiomisessa ja yhteistyön rakentamisessa
  • Sinulla on mahdollisuus pitkäkestoiseen yhteistyöhön ja kehittyvään liiketoimintaan toimeksiantajayrityksen kanssa

Aikataulu

  • Ilmoita ideasi ja tiimisi mukaan viimeistään su 6.3.2022. Alustavan ehdotuksen tulee kuvata ratkaisu pääpirteissään sekä arvio sen toteutettavuudesta ja siihen tarvittavista yhteistyökumppaneista ja resursseista.
  • Jatkoon valitut ideat ja tiimit julkaistaan viimeistään pe 11.3.2022.
  • Kickoff -tilaisuus järjestetään to 17.3.2022, jolloin osallistujatiimit tapaavat toisensa ja toimeksiantajayrityksen edustajat. Tilaisuuteen voi osallistua BioPaavossa Saarijärvellä tai verkon kautta. 
  • Hackathon-päivä järjestetään ke 13.4.2022, ja päivän päätteeksi valitaan voittaja(t). Tilaisuuteen voi osallistua BioPaavossa Saarijärvellä tai verkon kautta.

Ilmoittaudu mukaan!

https://link.webropolsurveys.com/S/ADB71A49434E58A2

Lisätietoja

Annimari Lehtomäki, Johtava Asiantuntija, BioPaavo: etunimi.sukunimi@jamk.fi, puh. 050 464 2563
Harri Bergholm, Kehitysjohtaja, Betset Yhtiöt:  etunimi.sukunimi@betset.fi, puh. 040 3434 329

Jaa sosiaalisessa mediassa

Aihealueen yhteistyöyritykset