Sydänterveyden verkkoluennolla: TI 8.3. klo 18.00 Sairastumisesta eteenpäin - toipumisen polkuja

Hyvinvointi
Karstulan Seudun Sydänyhdistys ry.
Tanja Kyrönlahti
sairastumisen jälkeen

Sydänterveyden verkkoluennolla: TI 8.3. klo 18.00 Sairastumisesta eteenpäin - toipumisen polkuja

Jokaisella meistä on oma tapansa ja keinonsa toipua, kun olemme kohdanneet sairauden tai muita haasteita elämässämme. Toimipuminen voi yhdistää ihmisiä ja tavoissa toipua voi olla paljon yhteistä ihmisten välillä.

Tule kuuntelemaan kokemuksia toipumisesta Toipumisen polkuja -webinaariin. Toipumista käsitellään kolmen eri ihmisen kautta, kolmesta eri näkökulmasta. Miltä äkillinen sairastuminen tuntui? Miten mieli toipuu? Minkälaisia ajatuksia aikuisen sairastuminen lapsiperheessä tuo tullessaan? Keskustelua luotsaa Sydänliiton asiantuntija Sara Sutela.

Jokaisella meistä on oma tapansa ja keinonsa toipua, kun olemme kohdanneet sairauden tai muita haasteita elämässämme. Oletko itse tai onko joku läheisesi sairastunut? Aitojen kokemusten kuulemisesta voi saada apua, vinkkejä ja lohtua. Vai oletko kenties sydänsairauksien parissa työskentelevä ja haluaisit ymmärtää paremmin kokemuksien kirjoa? Toipumisen tarinoiden kuuleminen voi avata uusia näkökulmia.

Lämpimästi tervetuloa kuulemaan inhimillisiä tarinoita. Ilmoittaudu luennolle tästä.

****

Verkkoluennot ovat Sydänliiton omien sekä vierailevien asiantuntijoiden pitämiä luentoja ajankohtaisista aiheista. Luennot ovat kaikille avoimia ja maksuttomia, luennolle vaaditaan rekisteröityminen.

Luentoja voi seurata omalta tietokoneelta tai älypuhelimelta.

Linkki luentotallenteeseen lähetetään ilmoittautuneiden sähköpostiin automaattisesti luennon esityksen jälkeen.

Jaa sosiaalisessa mediassa

Aihealueen yhteistyöyritykset