KyKy-Betsetille Kotkasta 3-1 vierasvoitto Karhulan Veikoista

Liikunta ja urheilu
Kyyjärven Kyky ry
Marko Niskala

KyKy-Betsetille Kotkasta 3-1 vierasvoitto Karhulan Veikoista

KaVe vs. KyKy-Betset 1-3 (19-25)(26-24)(20-25)(23-25)

Karhulasta täydet pinnat mukaan. Miesten 1-sarjan runkosarja päättyy ensi viikonloppuna ja KyKy-Betset on vielä teoriassa kiinni kärkipaikassa. Lempo johtaa ja kohtaa Savonlinnan vieraissa. KyKy-Betset mittaa Iskun sunnuntaina kotisalissa. Lempääläiset pitävät voitolla paikkansa keulilla. No hoidetaan pelit pois ja jossitellaan sitten lisää.

Karhulassa betonimiesten peli oli ekassa erässä mukavan näköistä ja peli-ilo loisti miesten kasvoilta. Toisen erän KaVe taisteli ja otti voiton rohkeilla suorituksilla. Venski muistutti tauolla joukkuetta taktiikasta ja käski pelata vain rohkeasti.

KaVe taipui pitkän erä tauon jälkeen, mutta KaVen valmentajan mukaan heidän kevään paraskaan esitys ei riittänyt pysäyttämään betonimyllyn menoa. Keskarin paikalta Yp:n tontille palannut Petrusevics ja isäntien biitsi taikuri Santeri Siren pokkasivat illan lusikat.

Betonimiesten keskiosastolle oli palannut Mika Väliaho kolmen kuukauden tauolta ja mies saa tunnustuksen asenteestaan. Pölläsen Aatu hoiti hakkurin tonttia metsurin ottein. Ottelun komeimman tiikerin näytti Heinäsen Hemu, mies ei itsekkään uskonut suorituksen onnistuvan, mutta kaikki on mahdollista.
Hyvä pojat, kevään merkit näyttää lupaavilta.

1-Sarjan Runkosarjan päätös kierros pelataan tulevana sunnuntaina ja sen jälkeen katsotaan mitkä ovat joukkueet ja otteluparit play off pelien puolivälierissä. 

KyKy-Betset vs Rantaperkiön Isku Su 13.3. Klo: 16:00 Kyyjärven Liikuntahallilla.

Tervetuloa Kaikki Lauteille Kannustamaan!

Lentopalloliiton Tulospalvelusivustolle: Miesten 1-sarja/Runkosarja - Lentopalloliitto (torneopal.fi)

KyKy-Betsetin Kotisivut: https://kyky-betset.sporttisaitti.com/

Ottelut Ja Sarjataulukko:
https://kyky-betset.sporttisaitti.com/ottelut-sarjataulukko/

Facebookissa KyKy-Betset Kyyjärvi Ryhmä, Liity Ryhmään!
https://www.facebook.com/groups/kykybetsetkyyjarvi/

Jaa sosiaalisessa mediassa

Aihealueen yhteistyöyritykset