Onnittelukäynnillä Ravintola Kyy Yorkissa

Työ ja yrittäminen
Kyyjärven kunta
Aaro Toppinen
kunnan terveiset.
kunnanjohtaja Tiina Pelkonen.
Tiina, Celal ja Jaakko.
Onko tuossa suunnassa omakotitalo myynnissä, viittelöi Jaakko.
Asiakkaita.
Muuramessa asuva asiakas ihmetteli monipuolisen lounaan edullista hintaa
ravintola kyy york.
Maski kuuluu nykypäivän varustukseen

Onnittelukäynnillä Ravintola Kyy Yorkissa

Kunnan ja yrittäjäyhdistyksen edustajat vierailulla.

Kunnanjohtaja Tiina Pelkonen ja yrittäjäyhdistyksen puheenjohtaja Jaakko Uusisalo kävivät viemässä kukkia ja pientä naposteltavaa Paletin uusille yrittäjille, Celal Elverirille ja Mehmet Nurbiyelle. Mehmet ei valitettavasti ollut paikalla, mutta onnittelut myös hänelle Nopola Newsin välityksellä.

Nykybrändin mukaan nimensä saanut Ravintola Kyy York avasi ovensa helmikuussa ilman suurempia rytinöitä. Toimintaa on tarkoituksella käynnistetty pikkuhiljaa, sillä esimerkiksi työntekijöiden saaminen on ollut haastavaa. Esimerkiksi suomalaiset keittotaidot omaavaa kokkia on etsitty kuumeisesti. Työvoimapula ei tietenkään ole pelkästään Kyyjärven ongelma vaan sama pätee alueella muutenkin. Ennen ravintolan avaamista kalusteet uusittiin ja linjastolle tehtiin pieniä muutoksia paremmin toimintaan sopivaksi. Hyvältä näyttää. Kesällä on tarkoitus rakentaa terassi ulos ja lisätä näkyvyyttä tiellä liikkuville.

Ravintola Kyy Yorkin valikoima on erittäin kattava, sillä listalta löytyy yli 70 erilaista pizzaa, kebabia ja muuta suussa sulavaa tai tulista herkkua. Buffet-tyyppinen lounas on tarjolla arkisin klo 14.00 saakka. Lounaalla on aina tarjolla yksi kotimainen ruokalaji. Ravintola on avoinna joka päivä klo 20.00 saakka, joten mukaan ehtii hyvin myös naapurikunnista. Ja mikäli asiakkaita riittää esimerkiksi kesällä, niin voidaan toki olla auki myöhempäänkin, totesi Celal. Ravintolassa on hyvin tilaa ruokailla, mutta paljon tilataan annoksia myös mukaan.

Palaute on ollut hyvää, pizzat ovat maukkaita ja lounaspöytä salaatteineen erinomainen.

Onnea uusille yrittäjälle ja tervemenoa herkuttelemaan.

ps. Tiedoksi muuten, että Celalin viisihenkinen perhe etsii myynnissä olevaa omakotitaloa Kyyjärveltä, joten kannattaa vinkata jos tietää.

Jaa sosiaalisessa mediassa

Aihealueen yhteistyöyritykset