Aikuisten liikunan edistämisen hanke - Hyvinvoiva Kyy-York

Hyvinvointi
29.04.2022
Kyyjärven kunta
Maija-Liisa Immonen
Koskaan ei ole myöhäistä aloittaa liikuntaharrastusta

Aikuisten liikunan edistämisen hanke - Hyvinvoiva Kyy-York

Kunta on hakenut valtionrahoitus Hyvinvoiva Kyy-York hankkeelle. Hankkeen tavoitteena on aktivoida aikuisa kuntalaisia liikkumaan matalalla kynnyksellä. Hankkeen ensimmäisinä aktiviteetteina toteutuvat juoksukoulu ja uintitekniikan opetus. Kumpaankin on ilmoittautunut kymmenkunta osallistujaa ja uinti alkaa 9.5. ja juoksu 10.5.
Uinnin tekniikkaopetus on Aalajärven uimahhallissa, jonne on linja-autokuljetus. Myös muilla, kuin uinnin opetukseen osallistuvilla, on mahdollisuus lähteä kyydissä uimaan.
Syys-lokakuussa on sauvakävelyä (ilmoittautumiset elokuussa), loka-marraskuussa kuntosaliharjoittelua / kehonhuoltoa (ilmoittautumiset syyskuussa) ja marras-joulukuussa hiihtoa, mikäli sää sallii.

Lisäksi tarjolla on mahdollisuus tutustua jousiammuntaan, keilaukseen ja kiipeilyyn. Myös kehon koostumuksen mittausta ja ravitsemustietoutta on tarjolla. Näistä tiedotetaan myöhemmin lisää.
Hankkeen ohjattuun toimintaan osallistuminen on maksutonta, ainoastaan uimahallimaksut osallistuja maksaa itse. Myös muuta aktiviteetit tulevat olemaan pääasiassa maksuttomia.

Jaa sosiaalisessa mediassa

Aihealueen yhteistyöyritykset