Hyvä arki kaikille – Keski-Suomen hyvinvointialueen keskustelukierros Saarijärvellä 27.4.

Hyvinvointi
Keski-Suomen hyvinvointialue
Kyyjärven kunta
Anne-Mari Hautala
Hyvinvointialue.

Hyvä arki kaikille – Keski-Suomen hyvinvointialueen keskustelukierros Saarijärvellä 27.4.

Mikä on Keski-Suomen hyvinvointialue? Millainen sen tulisi olla? Miten sen tulisi palvella asukkaitaan? Millaisia odotuksia eri toimijoilla ja keskisuomalaisilla on hyvinvointialueelle ja sen työtä ohjaavalle strategialle?  

Keski-Suomen hyvinvointialueen keskustelukierros pysähtyy Hyvä arki kaikille -teeman ympärille keskiviikkona 27.4. kello 17.00–18.30 Saarijärven yhtenäiskoulun Kulttuuritorilla, osoitteessa Lukiontie 3. Kahvitarjoilu alkaa kello 16.30.  

 Yhteistä keskustelua tilaisuudessa pohjustavat aluehallituksen puheenjohtaja Maria Kaisa Aula, aluevaltuuston puheenjohtaja Jani Kokko, projektijohtaja Erkki Nikkilä, Saarijärven kaupunginjohtaja Satu Autiosalo sekä Saarijärven seurakunnan kirkkoherra Jarmo Autonen.  

 Tilaisuus striimataan ja keskusteluun voi osallistua myös etäyhteyksin. Tilaisuuden linkki löytyy osoitteesta www.hyvaks.fi/strategia.   

 

Keski-Suomen hyvinvointialueen Hyvä arki kaikille -keskustelukierroksen tilaisuuksiin voi osallistua myös 3.5. Jyväskylässä ja 19.5. Jämsässä. Kierroksen tarkemmat ohjelmat löytyvät Hyvaks.fi verkkosivuilta:   

 

Keski-Suomen hyvinvointialueen keskustelukierros jatkuu syksyllä.  

Lisätietoja  

  • aluehallituksen puheenjohtaja Maria Kaisa Aula, p. 050 530 9697  
  • vt. hyvinvointialuejohtaja Kati Kallimo, p. 050 442 2302  
  • tilaisuuksien järjestelyt: viestinnän asiantuntija Hanne Joenaho, p. 014 269 5946  

 

Jaa sosiaalisessa mediassa

Aihealueen yhteistyöyritykset