Lukuisia lukuhetkiä

Kulttuuri
08.04.2022
Kyyjärven kunta
Tiina Honkonen
Kirjasto.
Lukuisia lukuhetkiä! T:Tiina.
Lukuisia lukuhetkiä! T:Tiina.

Lukuisia lukuhetkiä

Kirjastossa alkaa uusi hanke lukutaidon kehittämiseksi.

Kevätauringon (tai lumisateiden) myötä kirjastossa aloitetaan hanke, jolla tuodaan esille lukutaidon merkitystä ja herätellään kiinnostusta sen kehittämiseen. Tavoitteena on edistää kuntalaisten lukutaitoa ja luoda yhteistyöverkosto, jonka avulla voimme tarjota toimintaa lukemisen edistämiseksi.

Hanke on suunnattu kaikille kuntalaisille, erityisesti kuitenkin lapsille ja nuorille. Hankkeeseen on saatu valtionavustusta Länsi- ja Sisä-Suomen aluehallintovirastolta ja sitä toteuttaa kirjaston väki, erityisesti Tiina. Hanke kestää vuoden 2023 loppuun saakka pieniä taukoja lukuun ottamatta.

Kirjastossa hankkeesta iloitaan suuresti ja siihen tartutaan innostuneesti! Odotukset ovat korkealla, pää täynnä ajatuksia ja vähän jännittääkin. Tämä hanke on meitä kaikkia varten ja meillä on mahdollisuuksia tehdä siitä juuri kyyjärveläisille sopiva. Täytyy vain tietää, mitä toivomme ja tarvitsemme lukutaitoa edistääksemme. Kertokaa se meille.

Hankkeen aikana on tarkoitus järjestä erilaisia tapahtumia lukuinnostuksen herättämiseksi. Esimerkiksi kirjavinkkausta ja kirjailijavierailuja on suunnitteilla. Mitä muuta toivotte? Mitä juuri sinä tai lapsesi tarvitsette innostuaksenne lukemisesta? Millaisia asioita ja tapahtumia toivot hankkeelta? Toivomme saavamme paljon toiveita ja ideoita, ottakaa rohkeasti yhteyttä!

Hankkeessa etsimme yhteistyökumppaneita mukaan lukutaidon edistämiseen. Olisiko sinun yritys, järjestö tai harrastajaporukka innokas osallistumaan? Tai ihan vain sinä itse?

Ja tämä kaikki tehdään siksi, että lukeminen kannattaa aina!

Toiveita ja ideoita voit kertoa meille kirjastossa asioidessasi, sähköpostilla kyykirja@kyyjarvi.fi tai tiina.honkonen@kyyjarvi.fi tai soittamalla kirjastoon 044 4597060 tai Tiinalle 044 4597074.

Jaa sosiaalisessa mediassa

Aihealueen yhteistyöyritykset