Kiinnostaako sijaisvanhemmuus?

Lapset ja nuoret
05.04.2022
Jyväskylän kaupunki /Viestintä/ T. Ijäs /
Kyyjärven kunta
Aaro Toppinen
sijaisvanhemmuus.

Kiinnostaako sijaisvanhemmuus?

Keski-Suomen sijaishuoltoyksikkö on mukana 11 muun julkisen perhehoidon toimijan kanssa yhteisessä rekrytointikampanjassa Huono äiti -yhteisön kanssa.

Keski-Suomen sijaishuoltoyksikkö on mukana 11 muun julkisen perhehoidon toimijan kanssa yhteisessä rekrytointikampanjassa Huono äiti -yhteisön kanssa. Yhteisellä kampanjalla halutaan lisätä tietoa perhehoidosta, herättää kiinnostusta sijaisperhetoimintaan ja löytää uusia sijaisvanhemmuudesta kiinnostuneita perheitä eri puolilta Suomea.

Uusia sijaisperheitä tarvitaan eri-ikäisille lapsille niin lyhyt- kuin pitkäaikaisiin sijoituksiin. Sijaisperheissä eletään samanlaista arkea kuin muissakin perheissä. Perheet tarjoavat kodissaan ympärivuorokautista hoivaa, kasvatusta, turvaa ja välittämistä leikki-ikäisille, koululaisille tai nuorille.

Lue lisää ja seuraa Huono äiti -yhteisön sivuja tai facebookissa.

Keski-Suomen sijaishuoltoyksikkö on jo vuosikymmeniä valmentanut sijaisperheitä Keski-Suomen kuntien tarpeisiin.

Jos kiinnostuit sijaisperhetoiminnasta, voit kurkata eri perhetoimijoiden yhteystiedot Huono äiti -sivuilta ja ottaa yhteyttä.

( Kuvan lähde: https://www.huonoaiti.fi/sinustako-sijaisvanhemmaksi/ )

*********************

Tiedoksi myös, että Kyyjärvellä on juuri tullut uudelleen myyntiin Päivärinteen pienkoti, joka soveltuu perhekodiksi tai esimerkiksi vanhusten perheasumiseen.

 

Jaa sosiaalisessa mediassa

Aihealueen yhteistyöyritykset