NettiTV: Mestarit Areenalla

Tekniikka ja talous
08.04.2022
Kyyjärven Mediamyllärit ry
Aaro Toppinen
kyky_lempo

NettiTV: Mestarit Areenalla

Kyky-Betset voitti miesten lentopallon 1-sarjan Suomen mestaruuden kaudella 2021-2022 ja tänään perjantaina 8.4 Kyky järjestää kansanjuhlan salilla klo 18.00 alkaen.

Koska kaikki eivät kuitenkaan paikalle pääse, niin myllärit pitää huolen siitä että juhlahumuun pääsee mukaan. Mediamyllärit nimittäin striimaa juhlan suorana lähetyksenä nettiTV:n ja iptv:n kautta maailmalle. Lähetys näkyy Nopola News NettiTV1 ja NettiTV2 -kanavien kautta sekä Maxivision iptv-palvelussa Keski-Suomen valokuituverkot Oy:n ja Kasenet Oy:n seutuverkon alueella. Lähetyksestä tehdään myös tallenne, sillä kyseessä on Kyyjärven pitkän lentopalloperinteen kirkkain kohokohta kautta historian. Ensimmäistä kertaa on mahdollista anoa paikkaa lentopallon mestaruusliigaan, joka ykkösarjan voittajalle oli tarjolla.

Kotikatsojat joutuvat valitettavasti keitttämään itse kahvinsa ja hommaamaan kakkunsa, mutta paikan päällä on molempia tarjolla. Nyt ei sitten mitään sumppia kannata kotona kuitenkaan keittää:)

Kuva Kyky-Lempo finaalin ensimmäisestä osaottelusta Kyyjärveltä, jonka Kyky voitti 3-2 pienimmällä mahdollisella kahden pisteen erolla. Poika pysyi vielä visusti kaapissa. Lempäälässä Lempo voitti finaalisarjan toisen osaottelun suoraan 3-0. Mestaruus ratkesi Kyky-Betsetille vasta Kultaisessa erässä pistein 25-16 ja poika sai kyytiä.

Jaa sosiaalisessa mediassa

Aihealueen yhteistyöyritykset