Muotinäytös ja vappuhulinaa Paletissa

Työ ja yrittäminen
27.04.2022
Suvi Kantonen
Kyyjärven Paletin Kauppiaat ry
Suvi Kantonen
paletin vappuhulina.

Muotinäytös ja vappuhulinaa Paletissa

Vapun myötä päästään ihastelemaan Paletin liikkeiden kevään uutuusasusteita, kun Kyyjärven omat mallit esittelevät asuja muotinäytöksessä Naisten illassa perjataina klo 18 ja 19. Lauantaina tarjolla myös simaa ja munkkeja, sekä lapsille ilmapalloja.

Kevät keikkuen tulevi ja tuleva viikonloppu on tapahtumia täynnä myös Kauppakeskus Paletissa Kyyjärvellä. Perjantaina 29.4.vietetään Naisteniltaa muotinäytöksen merkeissa, joten nyt kannattaa lähteä katsomaan, miten upeita asuja kevään ja kesän juhliin löytyy täältä sekä aikuisille että lapsille. Muotinäytökset nähdään klo 18 ja 19. Ravintola Kyy Yorkissa on maukas pizzapuffet 18-20.. Illan aikana on toki arvontaakin, Yhteismyymälä, Apteekki ja Iittala outletin myymälä ovat lahjoittaneet hienot tuotekorit. Kaikki liikkeet ovat auki 10-20 ja Sale 8-21. 

Naisille tiedoksi, että Paletissa on koko viikon myös alusasujen POP Up myymälä. Tarjolla on upeita alusasuja ja uimapukuja, joita esittelee / myy Alusasut Justihi Eikä Melekehen. Yrittäjä  Kirsi Parvella on hyvä kokemus näistä tuotteista, POP Up liikkeiden lisäksi hänellä on  kivijalkamyymälä, joka toimii Seinäjoella.

Lauantaina Paletin kauppiaat tarjoaa munkkeja ja simaa kaikille asiakkaille klo 11-14, lapsille myös ilmapalloja. 

Tervetuloa vapun viettoon ja mukaville ostoksille Palettiin!

Jaa sosiaalisessa mediassa

Aihealueen yhteistyöyritykset