Uusi yritys: Jalkohoito Reetta

Työ ja yrittäminen
Kyyjärven kunta
Aaro Toppinen
jalkahoito reetta ja kunnanjohtaja.
Jalkahoito Reetta.
Kapuloita kädet täynnä! Rouville digiteknikkaa hallinnassa.
jalkahoito reetta
ja sitten työn ääreen
jalkahoito reetta
Asiakkaan viihtyvyys, mutta myös omat työasennot ovat tärkeitä
Jalkahoito reetta
Hoitotyö käynnistymässä

Uusi yritys: Jalkohoito Reetta

Reetta Paananen toteutti pitkäaikaisen unelmansa ja perusti oman yrityksen.

Kunnanjohtajan kanssa poikettiin onnittelukäynnillä tiistaina.

Ei Reetta sentään suinpäin yrittäjäksi heittäytynyt vaan jatkaa vielä hoitotyötä Saarikassa Karstulan kotihoidossa. Lähihoitajan tutkinto oli kuitenkin hyvä pohja yhdeksän kuukauden jatkokoulutukseen jalkahoitajaksi. Tarkalle meni mietintä, sillä hakemus koulutukseen tuli jätettyä vasta viimeisenä hakupäivänä. Parin päivän päästä tuli hyväksyntä eikä sen jälkeen ole kaduttanut.

Pitkä työura kothoidossa ja ylipäätään hoitötyössä antaa hyvän pohjan jalkahoidoille, mutta toisaalta osoitti myös tarpeen palvelulle. Reetta korostaakin jalkojen merkitystä koko kehon hyvinvointiin ja näin se varmaan onkin. Ei ehkä tule monelle tavalliselle tallaajalle edes mieleen moinen asia.

Oman yrityksen perustaminen nytkähti eteenpäin siinä vaiheessa, kun tuttava Karstulassa vaihtoi paikkakuntaa ja tarjosi laitteita sopivaan hintaan. Kaupan päälle tuli vielä valmista asiakaskuntaa eikä palvelu näin ollen kadonnut alueeltamme. Tässä vaiheessa asiakkaita käy Karstulan lisäksi Kyyjärvelltä, Perhosta ja Alajärveltä.

Tuttu Tiina Alajärveltä antoi luvan kuvata ja seurata jalkohoitoa. Hoitoaika määräytyy tapauskohtaisesti, yleensä tunti kuitenkin riittää perushoidon suorittamiseen. Reetalla on muutamia kotiasiakkaita, mutta oma työtila on kaiken a ja o. Tärkeä asia niin asiakkaan viihtyvyyden kuin myös omien työasentojen ja työhyvinvoinnin kannalta. Jalkapedaalilla asiakas näytti nousevan, laskevan ja kallistuvan moneen eri asentoon. Aviomies Janne timpuroi työtilan autotalliin ja Reetta vastasi sisustuksesta.  Onnistunut, rauhallinen tilan värivalinta parantaa asiakaskokemusta. Tähän tulokseen tultiin porukalla.

Ja se hyvä puoli tässä kokonaisuudessa tietenkin on, että Jannen työauto jäi nyt ulos lumisateeseen. Kunnan suotuisan tonttipolitiikan ansiosta naapuritontista oli aikanaan mahdollisuus ostaa puolikas - vuosien takainen hankinta sekin. Eiköhän siihen jossain vaiheessa nouse uusi autotalli ja kukaties tilat vaikka kosmetologille.

Kyy Yorkin hyvinvointipalvelut kaipaavat lisää kampaajia, partureita, hierojia, jäsenkorjaajia sekä muita hyvintointialan ammattilaisia - miksei lääkäreitäkin. Tiloja löytyy ainakin Liikekeskuksesta ja Paletista. Päivärinteelle sopii useampikin vastaanotto eikä hinta ole paha. Tässä linkki Päivärinteen myynti-ilmoitukseen. Risteysalueen asiakasvirrat kannattaa hyödyntää.

Onnea ja menestystä uudelle yritykselle - yrittäjiä tarvitaan. Mitähän sitä synttäri- tai äitienpäivälahjaksi? Isänpäivä on sitten loskakelillä, mutta pidetään mielessä.

Jalkahoito Reetta
Lehtomäentie 6
puh. 044 568 9122 

 

Jaa sosiaalisessa mediassa

Aihealueen yhteistyöyritykset